Wat ga je doen?
Voor het bedrijfsonderdeel NS International zijn we op zoek naar een stagiair(e) die de beide Content Managers zal ondersteunen en zich onder andere zal bezighouden met dagelijkse werkzaamheden als het plaatsen van content op de website, het meewerken aan nieuwsbrieven, het participeren in campagnes en activiteiten uitvoeren die de conversie van de website verhogen. Je krijgt ook een aantal eigen projecten waar jij verantwoordelijk voor bent. Je kunt hierbij denken aan het in goede banen leiden of verwerken van klantenfeedback.

Waar ben je goed in?
We zoeken een HBO student die een opleiding volgt in de richting van communicatie en content management zoals bijvoorbeeld Media, Informatie en Communicatie. Studieachtergrond is niet het belangrijkste, we zoeken iemand die veel ervaring in de praktijk op wil doen en affiniteit heeft met online. Ben jij communicatief vaardig, pro-actief, enthousiast en zelfstandig? En heb jij kennis van html, Photoshop en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal? Solliciteer dan nu via de button ‘solliciteren’!

Hier ga je werken
Bij NS International verkopen we treintickets voor internationale bestemmingen met de hogesnelheidstreinen: Thalys, ICE International, TGV, Eurostar en de internationale Intercity’s naar Berlijn en Brussel. Het overgrote deel van de omzet genereren we via de website NSInternational.nl. De online dienstverlening is heel belangrijk voor ons, daarom kijken we continu hoe we de nieuwste technieken kunnen toepassen om de klanten een betere online ervaring te geven.
Je gaat aan de slag binnen het E-Sales team van de afdeling Sales. Het is een leuk en divers team dat bestaat uit 5 mensen, waarvan 2 contentmanagers. Je zult nauw samenwerken met de afdeling Online Marketing en Marketing Communicatie. Je werkplek zal op Amsterdam Centraal station zijn in een modern kantoor met veel historie.

Vind je dit interessant?
We bieden een interessante, boeiende en leerzame werkervaring in een inspirerende en uitdagende omgeving met de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling. Naast een zorgvuldige begeleiding ontvang je vanzelfsprekend een passende stagevergoeding. Heb je belangstelling voor deze stage? Je kunt direct solliciteren door op de button ‘solliciteren’ te klikken waarbij je gevraagd wordt om je CV en motivatiebrief toe te voegen.
Tevens hebben we een stagevereniging (interNS) die jou de mogelijkheid biedt om kennis te maken met andere stagiair(e)s en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is.

Beschikbaarheid
De stage start augustus/september 2015. Het betreft een stage voor 4 à 5 dagen in de week voor een periode van minimaal 4 maanden.