De functie
Mid Office / Product Control is een belangrijk onderdeel van Rabobank International. Daar begint je toekomst in de uitdagende functie van Junior Product Controller. Je houdt je bezig met de controle van activiteiten van handelaren. Denk bijvoorbeeld aan het tijdig, professioneel en objectief beoordelen van de waardering van financiële producten. Je gaat meteen aan de slag in een zeer dynamische en internationale omgeving. We vragen veel van je, maar daar stellen we ook erg veel tegenover. Ben jij stressbestendig, leergierig en ga je geen uitdaging uit de weg? Dan is dit de beste start voor jouw carrière.

Voor wie?
Heb jij een master in Finance, Economie of Econometrie en maximaal twee jaar werkervaring? We zoeken ambitieuze academici die zich thuis voelen in een hectische wereld, waarin je een controlerende rol vervult. Je hebt uiteraard een sterke affiniteit met financiële markten en producten. Je wilt uitblinken en jezelf bewijzen. En het is van essentieel belang dat je respectvol en professioneel omgaat met het vertrouwen van onze klanten.

Jouw ontwikkeling
Alles draait om jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Leren doe je grotendeels in de praktijk. Je maakt kennis met de markten, producten, systemen en processen en werkt nauw samen met zowel de Front als de Back Office. En het uitgebreide internationale werkterrein brengt je ook in het buitenland. We stimuleren pro-activiteit en zelfstandigheid, maar je kunt rekenen op de intensieve begeleiding van ervaren collega’s.

Solliciteren
We zoeken bijzondere mensen die de drive hebben om zich te specialiseren. Iemand zoals jij? Solliciteer voor de functie Junior Product Controller. Geef aan waarom jij bij ons het verschil komt maken. Overtuig ons van je ambities. Reageren is vooruitzien.

In het kort:

  • Meteen volwaardig aan de slag als Junior Product Controller
  • Professionele en persoonlijke ontwikkeling
  • Uitgebreid internationaal werkterrein
  • Intensieve begeleiding door ervaren managers en persoonlijke coach
  • Doorgroeien naar medior, senior en uiteindelijk teammanager