Van veel evenementen is het momenteel onduidelijk in welke vorm ze worden aangeboden. We doen er alles aan om je de juiste informatie te geven, maar check voor de zekerheid ook altijd even de site van de betreffende werkgever met informatie over evenementen en sollicitatieprocedures

Herken jezelf!
Het ontwikkelen en maken van complexe systemen voor hightech machinebouwers zoals ASML en Thermo Fisher. Dat is de core business van NTS Group. Wil jij bijdragen aan deze technologie van de toekomst? Ben jij een aanjager van vernieuwing? Heb jij een hoog kwaliteitsbesef? En durf jij op te komen voor de commerciële belangen van NTS? Dan is het ORMIT & NTS Project Management Traineeship echt iets voor jou!
Voor dit ORMIT & NTS Project Management Traineeship zoeken wij talent dat NTS helpt bij het realiseren van de groeidoelstellingen, nu én in de toekomst. Hiervoor is een optimale samenwerking met klanten nodig. Het leveren van topkwaliteit in systemen en dienstverlening is daarbij essentieel. Bovendien moeten processen binnen NTS optimaal verlopen en meegroeien met hun tijd. Tijdens dit traineeship zet jij je hiervoor in als Projectleider. Tevens doorloop je bij ORMIT een intensief ontwikkelprogramma dat gericht is op zowel jouw professionele als persoonlijke ontwikkeling.

De toekomst versnellen
NTS is een eerstelijns systeemleverancier van (opto)mechatronische systemen en mechanische modules voor grote, hightech machinebouwers Binnen de waardeketen van haar klanten is NTS met haar kennis en ervaring van grote toegevoegde waarde. Deze waarde weet jij als Projectleider over te brengen in samenwerkingen met veeleisende klanten zoals ASML. Je overziet de waardeketen waarin NTS zich bevindt en je weet de supply chain binnen NTS zelf te optimaliseren. Dit zowel gericht op de technische als de administratieve aspecten. Ondertussen zorg je ervoor dat de producten en processen binnen NTS van topkwaliteit zijn. Het is dus belangrijk dat je processen overziet, in kaart brengt en kunt verbeteren. Vanzelfsprekend heb je een sterke affiniteit met technologie en ben je sterk in stakeholdermanagement. Kortom, jij weet verandering teweeg te brengen. Zo draag jij bij aan de technologie van de toekomst.

Een intensief ontwikkelprogramma!
Gedurende 2 jaar word je uitgedaagd om jouw talent en persoonlijk leiderschap optimaal te ontwikkelen. Dit betekent dat je, naast twee projecten bij NTS, een zeer intensief ontwikkelprogramma volgt. Een programma waarin jouw ontwikkeling centraal staat en dat je helpt om de uitdagingen binnen NTS snel te kunnen overwinnen. Dit alles met als doel om jouw persoonlijke groei te versnellen en de basis te leggen voor een succesvolle carrière bij NTS.

Over NTS
NTS heeft een onverminderd sterke ambitie om verder te groeien. Samenwerken en optimaal gebruik maken van elkaars capaciteiten vormen het fundament onder het NTS voor de toekomst. Je bent als projectmanager betrokken bij het gehele product, waardoor je dagelijks contact hebt met vrijwel alle disciplines in het bedrijf over meerdere locaties. Je krijgt zo een goed beeld van het ontstaan van NTS en waar we naartoe bewegen. Je geeft hieraan zelf mede vorm en krijgt volop ruimte om jouw ideeën toe te passen.
Het hoofdkantoor van NTS Group in Eindhoven (NL) fungeert als spil in het wereldwijde netwerk van alle NTS-bedrijven in Europa, Azië en de Verenigde Staten.

Jouw carrière bij NTS
Dit ORMIT & NTS Traineeship legt de basis voor een succesvolle carrière binnen NTS en is er bij uitstek op gericht dat jij een impactvolle positie kunt verwerven. Je vervult tijdens het traineeship twee rollen als Projectleider in Nederland. Daarna kun je doorgroeien richting Senior Projectleider of een managementpositie in de richting van Engineering, Supply Chain of Logistics & IT. De uitstroommogelijkheden zijn divers en afhankelijk van jouw ambitie, persoonlijke expertise, de richting waarin je jouw ontwikkeling stuurt en de verschillende projecten die je leidt.

Heb jij het in je?
Wij zijn op zoek naar gedreven mensen met leiderschapspotentie en verandervermogen die de ambitie hebben om het verschil te maken in een technologische omgeving. Hierbij is een commerciële mindset (het gaat niet alleen om de techniek), kwaliteitsbesef (compliance in producten en processen) en het vernieuwen van processen binnen NTS belangrijk. Je durft je plek in te nemen, bent proactief en houdt van efficiency en procesoptimalisatie. Stakeholdermanagement gaat jou goed af en je verbindt op een natuurlijke manier.

Waarom ORMIT?
ORMIT is specialist in talent- en leiderschapsontwikkeling. Wij maken organisaties en mensen succesvoller door hun unieke talenten verder te ontwikkelen en in te zetten. Dit doen we al ruim 25 jaar en met succes! Bovendien zijn we al 13 jaar op rij een Great Place to Work en de eerste organisatie in Nederland met het ‘Trainees’ CEDEO keurmerk.

Dit vragen we van je:

 • Een Master of Science; bij voorkeur in een inhoudelijke technische richting zoals Werktuigbouwkunde of in Supply Chain Management, Data Science, IT of Quality Management;
 • 0-2 jaar werkervaring;
 • Uitstekende beheersing van de Engelse en/of Nederlandse taal;
 • Je woont minstens een half jaar in Nederland en hebt hier gestudeerd en/of gewerkt;
 • Relevante nevenactiviteiten vormen een pré;
 • Je hebt affiniteit met techniek in een commerciële context;
 • Je hebt een groot kwaliteitsbesef;
 • Je bent proactief en een aanjager van vernieuwing/verbetering binnen NTS;
 • Je hebt een ontwikkelgerichte mindset;
 • Je hebt plezier in stakeholdermanagement en verbinding creëren.

Dit kun je van ons verwachten:

 • We beoordelen je cv en motivatie
 • We sturen je een online capaciteitentest
 • We nodigen je uit voor twee face-to-face interviews bij ons op kantoor
 • We nodigen je uit voor de ORMIT-assessmentdag. Volgende: 26 maart.
 • We heten jou welkom bij ORMIT!

Heb jij het in je? Kickstart je carrière bij ORMIT & NTS!

Ellen Luijben (Qompas) begeleidt jouw sollicitatie bij ORMIT. Wil je meer informatie over de functie en alle ins & outs van de sollicitatieprocedure? Stuur dan gerust een appje naar 06 - 1334 1649.

Je sollicitatie start eenvoudig. Stuur je cv via onderstaande button of maar naar elg@qompas.nl. Zij neemt binnen 1 werkdag contact met jou op over het vervolg.

Ellen Luijben - Lead Recruiter - recruiter bij ORMIT
Ellen Luijben - Lead Recruiter
Stel je vraag via: