Herken jezelf!
Ben je een talent met passie voor technologie, project- en programmabeheer met een focus op continue verbeteren? Wil jij je carrière te starten bij een van de grootste en meest succesvolle high-techbedrijven ter wereld?
Dan zijn wij op zoek naar jou! ORMIT en ASML bieden je de kans om deel te nemen aan een "state of the art" traineeship van 2 jaar binnen het Program Management Office van ASML Business Lines.

Het ASML Program Management Office (PMO) Traineeship
Dit intensieve traineeship bereidt je voor een uitdagende baan binnen het internationale high-tech bedrijf ASML. Je voert meteen al een (of meerdere) operationele rol(len) uit in combinatie met een uitgebreid persoonlijk en professioneel ontwikkelingsprogramma.
Je maakt deel uit van het Business Line PMO-team. Samen met je collega's en interne klanten ben je verantwoordelijk voor het uitrollen en implementeren van project (programma) standaarden en processen met betrekking tot o.a. projectplanning, het productgeneratieproces, effectieve besluitvorming, rapportages, veranderingscontrole, risicobeheer en kwaliteit.
Je krijgt de kans om de drijvende kracht te worden achter PMO verbeteringen binnen verschillende bedrijfstakken van ASML. Dit doe je in samenwerking met collega’s van verschillende afdelingen zoals Finance, Development & Engineering, Manufacturing and Customer Support.

Ambitieus en enthousiast
Je moet je talent hebben aangetoond in zowel je studie als in extracurriculaire activiteiten. We zoeken enthousiaste getalenteerde mensen met de ambitie om het verschil te maken binnen ASML en met de bereidheid om in zichzelf te investeren. Dit vereist persoonlijk leiderschap samen met een combinatie van het vermogen om mensen samen te brengen en om te leren. Daarnaast zoeken we kandidaten met een focus op zowel mensen als resultaten. En met een persoonlijke drive en flexibiliteit. Dit zijn de kenmerken waar ORMIT bekend om staat. Dat is wat we zoeken en beloven aan de bedrijven waarmee we samenwerken.

Het Program Management Office bij ASML
ASML is een matrixorganisatie die bestaat uit meerdere Business Lines die worden ondersteund door verschillende sectoren.
De missie van ASML PMO is: "Operational excellence in project- en programma-uitvoering creëren om onze concurrentiepositie te versterken door de erkende expert te zijn die programma- en projectmanagement van wereldklasse aanstuurt."

Uitdagende persoonlijke en professionele ontwikkeling
Het ASML PMO Traineeship is uniek vanwege de combinatie van een uitdagend persoonlijk en professioneel ontwikkelingstraject met het uitvoeren van een baan bij ASML. Na een jaar verander je van omgeving en verhuis je naar een andere business line binnen PMO. Bovendien verwachten we dat je één of meerdere opwindende initiatieven voor continue verbetering onderneemt.
Tijdens het intensieve training- en ontwikkelingsprogramma word je gecoacht op persoonlijke en professionele ontwikkeling, zowel door ASML-managers als door je ORMIT-coach. Je hebt ook coaching sessies met andere ORMIT & ASML-trainees en je krijgt trainingen en workshops die bijdragen aan je toekomstige ontwikkeling.

Over ASML
ASML, een succesvolle Nederlandse hightech onderneming, produceert complexe lithografiemachines die chipproducenten inzetten bij de productie van IC's. ASML loopt voorop in de technologie en levert systemen aan alle toonaangevende chipfabrikanten over de hele wereld.

De 20.000 medewerkers van ASML behoren tot de creatiefste denkers in de natuurkunde, wiskunde, scheikunde, mechatronica, optica, werktuigkunde, software en informatica. Zij werken dagelijks samen in hechte multidisciplinaire teams waarin men naar elkaar luistert, van elkaar leert en onderling ideeën uitwisselt. Het is de ideale omgeving voor professionele ontwikkeling en persoonlijke groei.

Wat we van je vragen:

 • Een erkend Masterdiploma (vergelijkbaar met een Master of Science) in een (technisch) bedrijfsgericht veld
 • 0-2 jaar werkervaring
 • Uitstekende beheersing van de Engelse en/of Nederlandse taal
 • Relevante nevenactiviteiten vormen een pré
 • Passie voor project- en programmabeheer en procesoptimalisatie
 • Een ontwikkelgerichte mindset
 • Plezier hebben in stakeholdermanagement en verbinding creëren

Dit kun je van ons verwachten:

 • We beoordelen jouw cv en motivatie
 • We sturen je een online capaciteitentest
 • We nodigen je uit voor twee online interviews
 • We nodigen we je uit voor de ORMIT assessmentdag
 • Je gaat kennismaken met ASML
 • We verwelkomen je bij ORMIT!

Heb jij het in je? Kickstart je carrière bij ORMIT & ASML!

Ellen Luijben (Qompas) begeleidt jouw sollicitatie bij ORMIT. Wil je meer informatie over de functie en alle ins & outs van de sollicitatieprocedure? Stuur dan gerust een appje naar 06 - 1334 1649.

Je sollicitatie start eenvoudig. Stuur je cv via onderstaande button of maar naar elg@qompas.nl. Zij neemt binnen 1 werkdag contact met jou op over het vervolg.

Ellen Luijben - Lead Recruiter - recruiter bij ORMIT
Ellen Luijben - Lead Recruiter
Stel je vraag via: