Become a Leader! Ontwikkel je leiderschapskwaliteiten en vind de optimale match tussen jouw talent, functie en organisatie.

 • Traineeship
 • 2 jaar
 • Multicompany
 • Nederland

Leuk dat je interesse hebt in ons Multicompany Traineeship. Helaas hebben wij voor de komende maanden geen plaatsen meer vrij in dit programma. Wij verwachten in het najaar weer te starten met de werving. Wel kun je jezelf alvast in de kijker spelen door je CV te uploaden in ons interesseformulier. We bekijken dan je profiel en nemen binnen vijf werkdagen contact met je op over jouw mogelijkheden om voor dit traineeship in aanmerking te kunnen komen.

 • Het vertrekpunt van jouw succesvolle carrière
 • Een unieke kans om bij verschillende toporganisaties in de keuken te kijken
 • Uitgedaagd worden tijdens circa 3 aansprekende opdrachten
 • Een intensief trainingsprogramma met een focus op leiderschap (± 26 dagen)
 • Je eigen ORMIT-coach
 • Leren en uitgedaagd worden door een peer group van medetrainees
 • Meer dan 25 jaar ervaring als specialist in traineeships en al 14 jaar een Great Place to Work!
 • Instroom: oktober t/m december

Begin je carrière bij jezelf
Zo! Klaar met studeren of je eerste werkervaring heeft je nog niet gebracht wat je zoekt. Je hebt jouw cv verrijkt met prachtige ervaringen. Je vindt de inhoud van je master of job interessant, maar jouw ambitie reikt verder. Tijdens je extra curriculaire activiteiten heb je ervaren dat bezigheden zoals organiseren, project management, leidinggeven en vooral het bereiken van successen samen met anderen naar meer smaken.

Maar wat nu? In welke rol kan en wil jij excelleren? En wat voor organisatie past het beste bij jou? Het maken van deze keuzes aan het begin van je carrière is essentieel, maar niet altijd makkelijk. Verken de mogelijkheden met ons en start jouw ORMIT avontuur!

Gebruik en ontwikkel jouw leiderschapsskills
Snelle technologische ontwikkelingen en de toenemende digitalisering zijn een aanjager van verandering binnen alle sectoren en organisaties. Maar hoe blijf je succesvol in een constant veranderende wereld? Welk soort leiderschap is hiervoor nodig? En hoe kun je dat het beste ontwikkelen? Als future leader kan jij hierin het verschil gaan maken!

Om de impact te kunnen inschatten en de mogelijkheden te gebruiken is het wel belangrijk dat je de technologische en digitale ontwikkelingen volgt. Maar juist je soft-skills zijn essentieel om impact te maken en leiding te kunnen geven. Denk daarbij aan vaardigheden die je helpen om samen te werken, mensen mee te krijgen in verandering, optimaal te communiceren en problemen op te lossen. Vaardigheden die je niet opdoet uit een boek, maar die wij je leren tijdens dit traineeship.

Gedurende dit tweejarige traineeship gebruik en ontwikkel je jouw leiderschapsskills door te excelleren in verschillende opdrachten. Deze opdrachten hebben als doel jou te bekwamen in de identificatie, implementatie en adoptie van vernieuwingen bij verschillende bedrijven. Zo sla je een brug tussen technologie en business. Een perfecte start voor je carrière!