Qompas.nl is het grootste studiekeuze en carrièrekeuze netwerk in Nederland. Meer dan 250.000 scholieren, studenten en young professionals brengen wij rondom het moment van hun studiekeuze, carrièrekeuze en loopbaan oriëntatie samen met onderwijsinstellingen, top werkgevers, branches en beroepen. Ons team bestaat uit 25 bevlogen collega's met een passie voor talentontwikkeling, marketing en nieuwe media.

Qompas is gegroepeerd rondom drie clusters: een unit die zich focust op de ontwikkeling van LOB-methodes voor middelbare scholen. Een unit die universiteiten en hogescholen adviseert rondom Onderwijsmarketing en Instroomverbetering, en de unit Campus Recruitment & Arbeidsmarktcommunicatie.

Binnen de Unit Campus Recruitment & AMC ontwikkelen we allerlei diensten om studenten te ondersteunen bij hun eerste carrièrestap. De website Qompas CarrièreStart is daar een voorbeeld van. Maar ook de CV-adviesgesprekken, jaarlijkse Qompas SollicitatieGids, 1-op-1 coaching gesprekken, business courses etc etc.

Daarnaast helpen we een binnen deze unit bedrijven met het aantrekken van jong talent en het ontwikkelen van hun "werkgeversbrand".

Voor de unit Campus Recruitment & AMC is Qompas op zoek naar een stagiair voor een onderzoek voor de duur van minimaal 4 maanden.

Functie
In deze stage doe je onderzoek binnen het domein Campus recruitment en Arbeidsmarktcommunicatie. Je kunt dan aan:

- Onderzoek naar succesfactoren van Talentpooling

- Onderzoek naar de gebruikersvriendelijkheid van de website(s)

- Doelgroeponderzoek

- Het schrijven van een marketingplan

- Onderzoek naar het uitbouwen van onze nieuwe dienstverlening

- Onderzoek naar het optimaliseren van ons HRM-proces

- Etc.

Het gaat om een afstudeer-/onderzoeksstage. Tot nu toe hebben stagiaires ervoor gekozen naast hun onderzoek mee te helpen in het team om ervaring op te doen. Dat kunnen projecten zijn om het talentennetwerk te vergroten, meeschrijven aan magazines en nieuwsbrieven, het onderhouden van de relaties met studie- en studentenverenigingen, het organiseren van een beursdeelname, tot het organiseren van events.

Je stageperiode duurt minimaal 4 maanden.

Functie-eisen
Je hebt een studieachtergrond in de richting Marketing, Communicatie, Business of HRM. Je bent ondernemend, flexibel, zelfstandig. Je bent een echte meedenker met groot zelf startend vermogen. Ook ben je communicatief, sociaal en representatief. Uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands is noodzakelijk. Ervaring met Office, Excel, en databases is een pré.

Qompas biedt een ruime stagevergoeding, goede begeleiding tijdens je stage en een leerzame en leuke plek om werkervaring op te doen.

Het team
Het bedrijf bestaat uit een hecht team dat intensief samenwerkt aan de ontwikkeling van een succesvol concept. De sfeer is collegiaal, informeel en er is veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anouk Kon, adviseur Campus recruitment & Arbeidsmarktcommunicatie op (071) 581 55 81 of via ako@qompas.nl.