Als Partnermanager bij homeQgo speel je een essentiële rol in de samenwerking die we hebben met onze installatiepartners. Dit zijn de partijen die voor ons de verduurzamingsmaatregelen realiseren bij de consumenten. De samenwerking begint zodra een installatiepartner zich bij ons platform aansluit en loopt door tot het moment dat de installatiepartner de verduurzamingsmaatregelen geïnstalleerd heeft. En daarna, want ook na een succesvolle installatieopdracht houdt homeQgo graag de samenwerking in stand om nog meer consument te helpen met hun verduurzamingsproces.

Het beheer van de relatie met onze partners staat nog in de kinderschoenen. Aan jou als Partnermanager om dit effectief vorm te geven en uit te bouwen. Bij het inrichten en implementeren van contract- en leveranciersmanagement heeft de Partnermanager een glashelder doel voor ogen: een prettige samenwerking, duidelijke afspraken en klanttevredenheid. Een professionaliseringsslag waar homeQgo en consumenten enorm veel baat bij gaan hebben!

Door deze professionalisering van scratch vorm te geven, heb je als Partnermanager veel impact op de organisatie. Daar krijg je binnen homeQgo dan ook alle mogelijkheid toe. Een prachtige uitdaging, temeer omdat de Partnermanager het gezicht naar buiten is voor onze toonaangevende partners.

Strategisch en hands-on
De rol vraagt om een initiatiefrijke Partnermanager die heel goed vanuit de consument kan denken, en feilloos begrijpt waar zij anno nu behoefte aan hebben. Je analyseert data samen met onze data-analist en vertaalt dit door naar plannen om de samenwerking aan te gaan met nieuwe partners. Ook zorg je voor een duidelijke en gestructureerde vastlegging van de afspraken met nieuwe en bestaande partners. Je weet wat je verwacht van de samenwerking en weet dit op constructieve wijze met hen te bespreken, zodat er sprake is van een winwin situatie met als uiteindelijke doel een duurzamer woningbestand in Nederland.

De ideale kandidaat is een flexibele Partnermanager die al eerder ervaring heeft opgedaan met het aansturen van mensen, en die weet wat nodig is om de samenwerking naar een hoger niveau te tillen. Een verbinder met een sterke affiniteit voor techniek die graag een wezenlijke bijdrage aan een betere toekomst levert.

HomeQgo

Wie haar woning wil verduurzamen, komt steeds vaker uit bij homeQgo: een online platform dat mensen snel en efficiënt op weg helpt naar een duurzaam huis. De energietransitie is in volle gang en (particuliere) woningen spelen hierin een belangrijke rol. Volgens het klimaatakkoord moeten in 2030 de eerste 1,5 miljoen woningen verduurzaamd zijn. Er moet nog veel gebeuren voor het zover is. homeQgo – sinds september 2020 onderdeel van de Rabobank Groep – wil in dat traject een leidende rol spelen.

Toonaangevende partners
Sinds de oprichting in 2018 maakte homeQgo een enorme ontwikkeling door. Niet alleen ontzorgde en begeleidde het platform vele duizenden woningeigenaren naar een duurzamer huis, ook ontwikkelde het samenwerkingen met toonaangevende bedrijven in de bancaire- en energiesector. Door gebruik te maken van HomeQgo kunnen deze partijen hun klanten helpen om op een eenvoudige, klantgeoriënteerde manier de stap naar een duurzame woning te zetten.

HomeQgo staat aan de vooravond van een enorme groeispurt. Het team en het aantal klanten breiden zich in rap tempo uit. Daarmee is de dynamische scale-up hard op weg haar doelstelling te verwezenlijken: het nummer 1 verduurzamingsplatform van Nederland te worden, en ervoor zorgen dat iedereen in een duurzaam huis woont.

Kandidaatprofiel

  • 2+ jaar werkervaring in e-commerce of een online omgeving;
  • Ervaring met leidinggeven;
  • Hands-on;
  • Communicatief;
  • Gestructureerd.

Wil jij dit ook?

De beste versie van jezelf worden? Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te stellen en te investeren in een omgeving waarin je blijft leren. We geven je de ruimte om te innoveren en ondernemen. Zo bieden we je volop groeikansen en helpen je verwachtingen te overtreffen en het goede buitengewoon goed te doen, zodat je kan groeien als professional.

De inschaling voor deze functie ligt tussen € 3.000,- en € 5.500,- bruto per maand op basis van 40 uur per week, afhankelijk van kennis en werkervaring.

Laten we kennismaken

Ben jij hem/haar? Onze nieuwe collega die homeQgo komt versterken als Partnermanager? Wil je nog meer weten over de vacature? Dan kun je je vragen stellen aan Lucas Kop, Directeur homeQgo via lucas.kop@homeqgo.nl.

We ontvangen jouw sollicitatie op deze vacature in Amsterdam graag voor 13 oktober as. Je kunt je cv met motivatie sturen naar Marija Hoksbergen, onze recruiter via marija.hoksbergen@rabobank.nl.

De procedure bestaat uit twee gespreksrondes en een screening.

Marle Wortelboer - recruiter bij Rabobank
Marle Wortelboer
Stel je vraag via: