Doe een parttime bestuursjaar bij SOLVE!

Ben jij een ambitieuze derdejaars- of masterstudent of zoek jij een leuke uitdaging voor je tussenjaar? Dan is een bestuursjaar bij SOLVE wat voor jou! Als parttime bestuurslid run je een jaar lang je eigen consultancy organisatie. Dit betekent veel verantwoordelijkheid, maar ook veel kansen om jouw ideeën en ambities te verwezenlijken!

Onderdeel zijn van het SOLVE-bestuur biedt jou de volgende mogelijkheden:
· Hands-on ervaring met consultancy en projectmanagement;
· De mogelijkheid om dynamische teams te leiden;
· Samenwerking binnen een bestuur van excellente studenten;
· Een hechte en gemotiveerde community van ongeveer 40 student consultants;
· Het organiseren van workshops bij gerenommeerde consultancy bedrijven.

SOLVE is actief in Rotterdam, Utrecht en Amsterdam en daarnaast is er een overkoepelend landelijk orgaan. In de drie steden zijn studentconsultants actief en worden consultancy projecten uitgevoerd, terwijl het landelijk bestuur verantwoordelijk is voor de uniformiteit tussen de steden. Een parttime bestuursjaar in een van de drie steden vereist een beschikbaarheid van 20 uur per week. Mocht je voor het landelijke bestuur kiezen, dan is dit 12 uur per week.

Het SOLVE-bestuur in de steden bestaat uit vijf functies, namelijk de voorzitter, de human resource manager, de marketing & finance manager en twee projectmanagers.
Het landelijk SOLVE-bestuur bestaat uit vier functies, namelijk de voorzitter, de human resource & events manager, de marketing & finance manager en de manager externe betrekkingen.

Lijkt het jou leuk om een van deze functies te vervullen? Twijfel dan niet om te solliciteren of een keer op gesprek te komen! Kijk voor meer informatie over het sollicitatieproces op.