Functiebeschrijving

Als (junior) Pricing Actuaris houd jij je voornamelijk bezig met rendementsanalyses en de premiestelling van onze producten. Samen met de productspecialisten en -managers draag je zorg voor een adequaat premieniveau en rendement voor zowel de klant als ARAG. Je bent medeverantwoordelijk voor het monitoren van de financiële resultaten van onze producten. Daarnaast beheer en optimaliseer je de actuariële modellen samen met jouw collega-actuarissen.

Binnen de afdeling Actuariaat werk je onder meer (nauw) samen met actuarissen en data scientists. Daarbuiten met diverse collega’s van de afdelingen Business Intelligence, Finance & Control en Marketing, Rendement & Risico.

Over de bedrijfscultuur
Een cultuur van je en jij. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden. Met plezier aan het werk zijn vinden wij belangrijk. We organiseren -ook nu op afstand- regelmatig leuke activiteiten en evenementen voor de organisatie en het team.

Wij zoeken een professional met een proactieve houding die het leuk vindt om nieuwe technieken en methoden toe te passen. Kortom, iemand die van aanpakken weet. Kennis van en ervaring met schadeverzekeringen op het gebied van pricing, reservering, rendementscalculaties is gewenst. De (junior) actuaris rapporteert aan de manager Actuariaat.

Functie-eisen
Je hebt een universitaire kwantitatieve opleiding (o.a. Actuariaat/Econometrie/Wiskunde) afgerond en hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring in het verzekeringsdomein opgedaan (bij voorkeur binnen het schadebedrijf). Je hebt ervaring en affiniteit met programmeren (bijvoorbeeld met R/Python/SQL/Matlab). Kennis van pricing technieken zoals GLM, (un)supervised learning algoritmes, regressie en clustering modellen is gewenst. Je bent initiatiefrijk en bent in staat om zelfstandig te werken. Je bent gedreven en hebt zeker geen 9-5 mentaliteit. Je bent hands-on, positief, enthousiast en energiek. Je hebt goede communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift. Hierdoor ben je in staat om heldere memo’s, notities en rapportages te schrijven maar ook te presenteren.

Deze functie kan niet worden ingevuld op interim basis.

Wat bieden we

  • Een marktconform salaris gebaseerd op een 38-urige werkweek
  • Variabele werktijden en de mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salaris
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen
  • ARAG Vitaliteitsprogramma (waaronder ons sportprogramma)

Interesse?
Ben jij de professional die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op me de manager Actuariaat, Maarten Mooijman (telefoonnummer 033 – 434 2491) of met de recruiter Danny Rumpel (telefoon 06 30 46 07 01)

Wij werken op een prettige manier samen met een aantal preferred suppliers. Acquisitie door werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureaus wordt daarom niet op prijs gesteld.

Over ARAG
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 16 Europese landen, de Verenigde Staten, Canada en Australië. Met zo’n 750 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leusden en Roermond.

Danny Rumpel - Recruiter - recruiter bij ARAG
Danny Rumpel - Recruiter
Stel je vraag via: