Wil jij aan de slag in het hart van de bank waar je als klant en als medewerker altijd een keer mee te maken krijgt? Ben jij in staat om kritisch, maar met een positieve inslag proces te optimaliseren? Dan zoeken wij jou! Er liggen veel kansen voor Operations, vooral als het gaat om het automatiseren en digitaliseren van onze klantprocessen. Voorbeelden hiervan zijn de robots die we nu ontwikkelen om processen te automatiseren. Samen met de business geven we zo invulling aan onze ambitie: klanten zorgeloos laten bankieren. Door te starten in ons Process Consulting Talent Programme zet jij de eerste stap om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen binnen het vakgebied van Operations!

Je werk
Het Process Consulting Talent Programme is een initiatief vanuit onze business line Innovation&Technology. We geven jou de mogelijkheid om Operations te ontdekken. In een jaar tijd doe je 3 rotaties van 4 maanden. Je roteert op twee afdelingen van Operations. Daarnaast kun je een uitstapje maken naar een van de andere onderdelen namelijk Procurement en Facility Management. Tijdens deze rotaties doe je een opdracht met een consultancy insteek en veelal gericht op verbetertrajecten binnen de afdeling. Een voorbeeld van zo’n opdracht is het verbeteren van de klantcommunicatie op de Nabestaande desk of het digitaliseren van een proces waar nu nog met fysieke documenten wordt gewerkt. Ook krijg je als onderdeel van de drie rotaties de kans (twee keer 2 weken) om geheel naar eigen keuze elders in de bank mee te lopen. Dit geeft je de mogelijkheid om bijvoorbeeld binnen Retail direct in contact te komen met klanten of binnen het Innovation Centre mee te denken over innovaties die de bank van morgen creëren. Een jaar lang volg je inhoudelijke trainingen en werk je aan je persoonlijke ontwikkeling. Je doet kennis op over bankieren, agile en scrum werken, procesmanagement én zet je grote stappen in je persoonlijke ontwikkeling. Zo volg je workshops op het gebied van Persoonlijk Leiderschap en Consulting skills. Dit doe je in een groep met andere talenten uit het programma. Naast de opdrachten, opleidingen en coaching heb je dus ook een groep om je heen waarmee je kan sparren en een geweldige start van je carrière binnen de bank beleeft!

Waar ben jij goed in? Wat spreekt jou aan? Wij helpen jou met het maken van de juiste keuzes over je rotaties en uiteindelijke uitstroomfunctie. Je kunt bijvoorbeeld uitstromen als New Service Developer, Implementation Specialist of Business Process Consultant.

Je werkomgeving
Operations NL is verantwoordelijk voor de verwerking van transacties, klant- en contractinformatie. Je werkt bij Operations als proces consultant in een dynamische omgeving; met als doel in te spelen op de snel veranderende klantbehoefte door excellente klantprocessen aan te bieden. Inzetten op digitalisering en innovaties samen met de Business Lines is hierin essentieel. Operations NL helpt klanten zorgeloos te laten bankieren door de klant in één keer goed te helpen met ‘state of the art’ verwerking tegen een concurrerende kostenstructuur. In bijzondere gevallen leveren we maatwerk en persoonlijke service, maar alleen zolang dit toegevoegde waarde biedt voor klanten. Iedere dag werken wij aan betere service voor onze klanten. In samenwerking met Retail, Private Banking en Commercial & Corporate Banking realiseren wij onze doelstellingen en maken we ambassadeurs van onze klanten. Wil jij daar onderdeel van zijn? In dit Talent programma zit je zelf achter het stuur!

Je profiel
Je hebt een HBO of WO diploma op zak en bruist van de energie om de eerste of tweede stap in je carrière te zetten. Je bent enthousiast om in een (soms) operationele omgeving te werken. Je weet mensen met elkaar te verbinden en hebt goede sociale skills om een netwerk op te bouwen. Je bent ondernemend, je snapt dat data de toekomst heeft en ziet digitaliserings-kansen als geen ander. Je kunt goed de vertaling maken van grote brokken naar concrete acties. Verder wil je ontdekken, leren en groeien zodat je meer te weten komt over de organisatie en jezelf. Oftewel: Jij wilt alles uit het talenten programma halen. Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:- je hebt maximaal 2 jaar werkervaring

  • je bent zelfsturend in je werk en bent daarin proactief.
  • uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels
  • je bent resultaatgericht en besluitvaardig
  • je bent innovatief en wilt graag procesverbeteringen doorvoeren.
  • je hebt naast je studie je zelf op een andere manier aantoonbaar ontwikkeld

We bieden
Een vliegende start van jouw carrière in de financiële dienstverlening, waarin je inhoudelijke opdrachten combineert met trainingen en coaching. We bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken in een team en de ruimte om te groeien. Uiteraard bieden we je de ABN AMRO cao die bestaat uit aantrekkelijke employee benefits. Het betreft een baan voor 36 to 40 uur. Wij zorgen voor een informele sfeer, leuke collega’s en inspirerende leidinggevenden waarvan jij kunt leren. Jij neemt de verantwoordelijkheid om zowel jezelf, als ons bedrijf beter te maken. Als trainee bij ABN AMRO Operations sta JIJ centraal.Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daar buiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu online op deze vacature! Wij maken graag kennis met je! Geef in je motivatiebrief duidelijk aan waarom je interesse naar Operations uitgaat.
De startdatum van deze vacature is 01 oktober. De deadline om te solliciteren is 16 augustus. Na een CV en motivatiebrief selectie volgt een capaciteitentest. Als je deze met goed gevolg af rondt zullen we je uitnodigen om op ons kantoor te komen voor een experience morning, die bestaat uit:

  • Informele kennismaking met een trainee
  • Een gesprek met een manager van de afdeling Operations
  • Het maken van een case hierover ontvang je nog meer informatie per email samen met de uitnodiging