In het Professional Programma ICT word je gedurende 2 jaar opgeleid in de ICT. Het programma staat open voor studenten/starters tot max twee jaar werkervaring met een Bachelor of Master in bijvoorbeeld de richtingtechnische of bedrijfskundige informatica, business IT management of data science.

Het programma start op diverse momenten in het jaar. Bij aanvang van je dienstverband start het tweejarige Professional Programma. In deze periode ga je aan de slag in je nieuwe baan. Tussentijds maak jij de keuze om gedurende een half jaar bij een ander onderdeel van de Centrale Informatievoorziening van Rijkswaterstaat (CIV) te werken. De kennis die je hier opdoet kun je gebruiken bij terugkeer in je oorspronkelijke functie.

Als Young Professional volg je een uitgebreid opleidingsprogramma, bestaande uit trainingen en vakgerelateerde cursussen. Zoals Prince2, ASL en Togaf en trainingen op het gebied van regievoering, businesspartnership en security by design. Daarnaast bieden we je ook bedrijfsbezoeken, een mentor en een senior collega die coacht op vakinhoud. Je hoeft het niet alleen te doen.

Spreekt het programma je aan, solliciteer dan via bovenstaande button of stuur je motivatie en cv naar lia.hanegraaf@rws.nl. Je kunt ook met vragen bij haar terecht.