Programma van 1,5 jaar waarin je wordt opgeleid tot junior inkoper.

Het Professional Programma Inkoop staat open voor starters met max twee jaar werkervaring en een Bachelor of Master in bijvoorbeeld rechten, bedrijfskunde, (technische) bestuurskunde, bouwkunde, facility management, economie.

Procurement voor Rijkswaterstaat gaat verder dan het zoeken naar de goedkoopste deal. Inkopers maken strategische keuzes die impact hebben op de maatschappij. Ze moeten rekening houden met de belangen van de gebruikers, zoals weggebruikers, militairen op missie of de bewoners van gebouwen. Ze werken samen met de markt en met kennisinstituten om innovatieve oplossingen te vinden en de nieuwse technologie in te kunnen zetten. En ze bewaken publieke waarden als duurzaamheid, integriteit en eerlijke concurrentie.

Heb jij een bachelor of master behaald in rechten, bedrijfskunde, (technische) bestuurskunde, bouwkunde, facility management, economie of een andere relevante studie? En heb je maximaal 2 jaar werkervaring? Ben je oplossingsgericht, creatief en integer? Heb je belangstelling voor regelgeving en wil je toegevoegde waarde leveren rondom maatschappelijke vraagstukken? Dan is dit programma wellicht iets voor jou!

Sollliciteren

In januari 2017 is er een nieuw programma Professional Programma: De Ontdekking van Procurement gestart. Inschrijving voor een nieuwe editie is helaas op dit moment nog niet mogelijk. Houd deze pagina en de Qompas Nieuwsbrief in de gaten voor het komende programma.

Wil je nu al wel meer informatie over dit programma en/of open sollicitatiemogelijkheden? Mail dan jouw vraag naar de recruiter.