Van veel evenementen is het momenteel onduidelijk in welke vorm ze worden aangeboden. We doen er alles aan om je de juiste informatie te geven, maar check voor de zekerheid ook altijd even de site van de betreffende werkgever met informatie over evenementen en sollicitatieprocedures

Bouw mee aan de toekomst van Lidl én die van jezelf

Een internationaal opererende retail-organisatie als Lidl is een uitstekende omgeving voor gedreven starters, die de lat steeds nét even iets hoger voor zichzelf leggen. Als ambitieuze high potential heb jij een duidelijk doel voor ogen. Via een snelle groeicurve wil jij het beste uit jezelf halen en toe werken naar een positie waarbij jij het verschil gaat maken. Want als jij iets doet, dan doe je het goed. Net als wij.

Via het Professional Traineeship word jij als professional ‘grootgebracht’ om het verschil te maken en mee te bouwen aan de verdere toekomst van Lidl. Binnen het Commercieel Traineeship (startmoment: 1 oktober 2019) krijg jij een unieke kans om Lidl organisatie breed te leren kennen.

Commercieel
Wil jij het assortiment groente & fruit, non-food, food en promoties bepalen bij Lidl Nederland? Wil jij er aan bij dragen dat iedereen binnenkort ook onze online shop kent en wij onze klanten nóg beter kunnen bedienen? Dan is dit jouw ultieme kans!

Binnen het commerciële gedeelte van onze organisatie staan product, prijs, promotie en plaats centraal. Hier wordt het gehele assortiment bepaald, ingekocht en communiceert naar de klant: van productontwikkeling, category management en het onderhandelen met leveranciers, tot aan het op de markt brengen van producten in de huis-aan-huis folder en andere mediakanalen. Ook online willen wij onze klanten uiteraard de perfecte winkelervaring bieden. Hier kun je als trainee meewerken aan verschillende digitale innovaties binnen Lidl die bijdragen aan onze omnichannel strategie.

De baan
In de basisfase krijg je een helder beeld van de scope van Lidl Nederland en krijg je inzicht in de synergie tussen het hoofdkantoor, de distributiecentra/regiokantoren en de filialen. Net als iedere medewerker die bij Lidl begint, start je met de basisopleiding in een filiaal en maak je kennis met de verschillende functies op ons distributiecentrum en regiokantoor. Hierdoor krijg je een goed en breed beeld van wat er dagelijks speelt op de werkvloer.

 • In de oriëntatiefase ga je aan de slag binnen onze commerciële organisatie. Door praktijkervaring en het uitvoeren van verschillende projecten krijg je een goed beeld van de verschillende afdelingen die hierbij zijn betrokken, zoals Actiemanagement, Inkoop, E-commerce, Marketing en Verkoop.
 • In de laatste verdiepingsfase word je ingewerkt in de functie die je gaat bekleden na je Traineeship die aansluit bij jouw capaciteiten en ambitie.
 • Naast de vakinhoudelijke kennis en ervaring die je opdoet tijdens je Traineeship doorloop je ook een uitgebreid trainingsprogramma gericht op je eigen persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit.
 • Om de steile leercurve vast te houden die wij van jou als trainee verwachten word je intensief begeleid in je ontwikkeling door een professionele coach.
 • Intervisiebijeenkomsten met andere trainees vinden regelmatig plaats om ervaringen uit te wisselen en om een band te creëren om van elkaar te leren.

Jouw profiel

 • Afgeronde HBO of Universitaire Master, richting (Commerciële) Economie, Marketing, Sales, Supply Chain, Business Administration of vergelijkbaar.
 • 0-2 jaar werkervaring. Leidinggevende ervaring of een rol waarin jij het voortouw hebt genomen zien wij graag terug in jouw profiel. Retail ervaring is een pre.
 • Je bent pragmatisch en je staat met beide benen op de grond. Je bent zelfbewust en bent in staat om te reflecteren op jouw eigen gedrag.
 • Met jouw winnaarsmentaliteit ga je voor het beste resultaat.
 • Jouw enthousiasme en positieve insteek zorgen ervoor dat je ideeën goed kunt overbrengen en dat je anderen gemakkelijk mee krijgt. Je neemt graag het voortouw en bent een natuurlijke leider.
 • Tijdens jouw studie heb je niet stilgezeten. Naast een verklaarbaar studietempo zien wij ook graag minstens één praktische ervaring binnen het gekozen vakgebied terug in jouw cv zoals relevante bijbanen, stages, eigen onderneming of vrijwilligerswerk.

Wij bieden

 • Een unieke kans om te bouwen aan jouw ontwikkeling binnen de snelstgroeiende retailer van Nederland.
 • Een combinatie van ‘learning on the job’, en een uitgebreid ontwikkel- en opleidingsprogramma.
 • Goede arbeidsvoorwaarden met een marktconform salaris.

Solliciteren

Heb jij de drive om het maximale uit jezelf halen binnen een snelgroeiende multinational? Start dan je carrière bij Lidl als Commercieel Trainee op 1 oktober 2019. Tot en met woensdag 5 juni kun je solliciteren op dit traineeship. Daarna zullen wij de eerste selecties maken op basis van CV & motivatiebrief. De exacte sollicitatieprocedure voor onze traineeships is te vinden op: www.werkenbijlidl.nl/nl/1628.htm

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Eliane Brouwer (035-5232847) of Yvonne Holthuis (035-5287466).