Hoe jij het verschil kunt maken
Als Proposal- / Project engineer werk je met circa 40 collega’s vanuit het kantoor van Cofra BV in Amsterdam. Een leuk en gemêleerd team waarin we hard werken, maar waar ook veel ruimte is voor plezier en gezelligheid. Cofra BV houdt zich als volle dochter van Maritiem dienstverlener Boskalis bezig met grondverbeteringstechnieken: ontwerp, uitvoering en ontwikkeling van nieuwe technieken.

Verder hebben we een moderne productiefaciliteit waar we jaarlijks zo’n 40 miljoen meter MebraDrain produceren. We werken voor andere onderdelen van Boskalis en voor grote en kleine aannemers, zowel nationaal als internationaal. En jij als Proposal/ Project engineer Nederlandse Markt bent van a tot z verantwoordelijk voor het acquireren en tenderen van een project en biedt support en voert (financiële) monitoring tijdens de uitvoering van een project. Een rol die je op een zelfstandige manier kunt invullen en waarin je van de eerste prijsaanvraag tot en met de uitvoering van een project direct invloed hebt op je resultaat en op de omzetdoelstellingen.

De functie Proposal- / Project engineer is heel afwisselend en veelzijdig. Maar tot je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden horen:

 • Onderhouden en uitbouwen van de relatie met bestaande klanten.
 • Overzicht bewaren en opvolging geven aan lopende tenders.
 • Tenderaanvragen beoordelen, uitwerken, calculeren en offreren.
 • Aangenomen projecten voorbereiden en support bieden aan het operationele team in de uitvoeringsfase.
 • Bewaken van de uitvoeringskosten door toetsing aan het door jou opgestelde werkbudget.

Wat jij meebrengt

Je bent een ijzersterke en ondernemende civieltechnisch professional met een commerciële inslag, die het helemaal ziet zitten om hoogwaardige grondverbeteringstechnieken nationaal tot uitvoering te brengen. Je schakelt makkelijk met heel diverse klanten en op verschillende niveaus. Je gaat elke keer voor het beste verkoopresultaat, maar je bent ook heel nauwkeurig in de afhandeling van orders en je houdt altijd het overzicht.

Daarnaast heb je:

 • HBO-werk- en –denkniveau. Het liefst een achtergrond in en ervaring met civiele techniek.
 • Relevante saleservaring of gevoel/talent voor sales.
 • Goede communicatieve vaardigheden en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als in schrift.
 • Een rijbewijs B.
 • Ervaring met MS Office.

Over Boskalis
Werken bij Boskalis betekent letterlijk een nieuwe horizon creëren op een zo duurzaam mogelijke manier. In een wereld waar bevolkingsgroei, toenemende wereldhandel, vraag naar (nieuwe) energie en klimaatverandering drijvende krachten zijn, dagen we jou uit om je stempel te drukken op complexe infrastructurele en maritieme projecten.

Wat je kunt verwachten

 • Salaris en meer: Naast salaris ontvang je vakantiegeld, 25 vakantiedagen en15 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband, bedrijfsregelingen zoals collectieve ziektekostenverzekering.
 • Warm welkom: Je kunt rekenen op een warm welkom zodat jij je snel thuis voelt bij Cofra. Tijdens je (deels online) onboarding vertellen we alles wat je wil en moet weten over Cofra!

Extra informatie

 • Jouw team: Als Proposal- / Project Engineer werk je met circa 40 collega’s vanuit het kantoor van Cofra BV in Amsterdam. Een leuk en gemêleerd team waarin we hard werken, maar waar ook veel ruimte is voor plezier en gezelligheid.
 • Fulltime/parttime: Het betreft een fulltime aanstelling van 40 uur per week. Je rapporteert aan en werkt nauw samen met het Hoofd Bedrijfsbureau van Cofra BV.
 • Procedure: Solliciteren doe je eenvoudig door het online sollicitatieformulier in te vullen en je cv en motivatiebrief te uploaden. Je ontvangt altijd direct een ontvangstbevestiging per e-mail. Afhankelijk van de functie nodigen we je uit voor twee of meer (online) sollicitatiegesprekken. Als je alle stappen succesvol hebt doorlopen, ontvang je van ons een aanbieding en heten we je van harte welkom bij Boskalis!

Wat wil je meer weten
We staan je graag te woord om al je vragen over de functie van Proposal- / Project Engineer Nederlandse Markt te beantwoorden. Neem contact op met Martien Hermens, Senior Recruiter, via +31 6 50 18 50 85.

Geïnteresseerd? Solliciteer door jouw gegevens in te vullen en je cv en motivatiebrief te uploaden op onze careers site.

Luke Zacharias - Recruiter - recruiter bij Boskalis
Luke Zacharias - Recruiter
Stel je vraag via: