ReView your opportunities

De wereld ligt voor je open, je kunt alle kanten op. Met je brede interesse, creativiteit, je slimme aanpak van complexe problemen en omdat je het leuk vindt om met mensen samen te werken, heb je het voor het kiezen. Maar welk carrièrepad kies jij? Kom bij de Rabobank! Ons Rabo Traineeship helpt je te ontdekken waar je talenten liggen en welke rol het beste bij je past. Bij een bank die zich verantwoordelijk voelt voor de maatschappij en voor haar klanten. Een werkgever die jou alle ruimte biedt om het verschil te maken en de beste versie van jezelf te worden.

Het bijzondere aan dit traineeship is dat je overal terecht kunt. Van ons hoofdkantoor in Utrecht tot aan de lokale bank bij jou in de regio. Er zijn genoeg uitdagende projecten waar jij je als Rabo Trainee op mag richten. Tijdens het traineeship bouw je een groot netwerk op en maak je waardevolle connecties voor later. Jij bent de toekomst van de bank. Hoe die er uit komt te zien? Dat is aan jou!

ReSet your perceptions

Het werken bij een bank is misschien niet het eerste waaraan je denkt. Maar heb je er weleens bij stilgestaan, dat je juist bij onze bank kunt bijdragen aan een betere wereld en vanaf dag één impact kunt maken? Bijvoorbeeld door vanuit jouw frisse kijk op de bank met nieuwe ideeën te komen. Dat de Rabobank een financiële dienstverlener is voor meer dan 8,5 miljoen klanten in 40 landen, wist je vast al. Maar we nemen ook onze verantwoordelijkheid voor de samenleving heel serieus. Dit doen we op 101 manieren. Heel concreet, zoals:

 • We financieren de onderwijssector in Nederland met vijfhonderd miljoen euro per jaar. Want goed onderwijs is het fundament voor de maatschappij van de toekomst.
 • Als sponsor van Kunstbende en Lowlands laten we zien dat cultuur in onze ogen van grote maatschappelijke waarde is.
 • De Rabobank is met 48% van alle groenfinancieringen in Nederland de grootste Groenbank.

Verrassend? Dat is de Rabobank.

ReThink the start of your career

Haal alles uit jezelf bij de Rabobank. Ons Rabo Traineeship biedt jou de kans om in één jaar kennis te maken met veel interessante facetten van de bank. Bij verschillende afdelingen en in een groep met andere trainees. Daarbij helpt een buddy je je eigen weg te vinden binnen de bank en bestaat jouw vangnet uit coaching door een talent manager en begeleiding door een mentor. Daarna kies je voor een functie binnen de Rabobank die het beste bij je past en waar jij blij van wordt.

Het Rabo Traineeship duurt 1 jaar, waarin je om de 3 maanden van opdracht wisselt. Jouw speelveld is enorm en je hebt de regie zelf in handen. Het traineeship is volledig afgestemd op jouw ambities en wensen, waarbij je kunt kiezen uit verschillende gebieden. Wordt het corporate banking, innovatie, strategie, food en agribusiness of onderzoek? Het is aan jou!

ReAct on new chances

Grijp jij deze kans met beide handen aan? Jouw talenten en persoonlijkheid maken je bijzonder. Daarom pas jij bij de Rabobank. Zeker als je ook nog eens werkt vanuit idealisme, de energie, daadkracht en het enthousiasme hebt om het maximale uit jezelf te halen. Daarbovenop is het belangrijk dat je dit in je bagage hebt:

 • Een masterdiploma. Ook als je die bijna op zak hebt, maken we graag kennis met je.
 • Ongeveer 0 à 1 jaar werkervaring.
 • De skills om je goed te redden in het Engels, zowel mondeling als schriftelijk.

Meld je nu aan voor het Rabo Traineeship en versterk ons per 1 oktober! Eerder starten in een project is bespreekbaar.

ReCeive the best

De beste versie van jezelf worden? Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te stellen en te investeren in een omgeving waarin je blijft leren. We geven je de ruimte om te innoveren en ondernemen. Zo bieden we je volop groeikansen, en helpen we je verwachtingen te overtreffen en het goede buitengewoon goed te doen, zodat je kunt groeien als Trainee. Daarbovenop kun je bij ons (op basis van een 36-urige werkweek) ook rekenen op:

 • een brutomaandsalaris van € 3.100,-;
 • een 13de maand en vakantiegeld;
 • een Employee Benefit Budget (8% van je maandinkomen). Hoe jij dit budget inzet, is aan jou. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra vakantiedagen, een extra storting in je pensioen of zelfs het maandelijks laten uitbetalen van dit budget;
 • een persoonlijk budget dat je kunt besteden aan activiteiten gericht op jouw ontwikkeling en loopbaan;
 • 100% vergoeding van woon-werkverkeer als je met het openbaar vervoer reist! Toch met auto of motor? Kies dan voor een woon-werkverkeervergoeding;
 • een pensioenregeling waar je zelf maar 5% aan bijdraagt.

Let’s connect!

Ben jij hem/haar? Onze nieuwe collega die de Rabobank wil versterken als Trainee? En zo het verschil wil maken voor jezelf, onze klanten én de maatschappij? We ontvangen graag jouw sollicitatie op deze vacature in Utrecht.

Handig om te weten:

 • Solliciteren kan tot en met 18 augustus 2019. Reageer via de Solliciteer button.
 • Als je vragen hebt over de inhoud van de vacature en de sollicitatieprocedure, kun je die stellen aan Marieke Merkelbach, recruiter, via 06 22 48 28 79 of Marieke.Merkelbach@rabobank.nl.
 • Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de screeningprocedures die binnen de Rabobank gelden of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om werkzaamheden bij de Rabobank te verrichten.
 • Als je op basis van je motivatiebrief en cv wordt geselecteerd, nodigen we je uit voor een selectiedag.
 • Jouw privacy is belangrijk voor ons. Mocht je hier meer over willen weten, klik dan op deze link.
 • Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons een nog betere bank te zijn. Daarom zijn we benieuwd naar wie jíj bent!
Marieke Merkelbach - Corporate Recruiter Campus - recruiter bij Rabobank
Marieke Merkelbach - Corporate Recruiter Campus
Stel je vraag via: