Het verbinden van mensen en kennis staat centraal bij TNO. Als trainee werk jij mee aan het creëren van innovaties die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken.

Wil je vanuit jouw kennis en ervaring bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken, en je nog niet verbinden aan één expertise of domein? Kies dan voor het TNO traineeship!

In het TNO Traineeprogramma geven wij jou als recent afgestudeerde (Master en PhD) de kans je optimaal te ontwikkelen. Je hebt bij TNO de regie zelf in handen en maakt daardoor zeer bewust de eerste stappen in je carrière. Heb je een bovenmatige interesse in maatschappelijke- en economische vraagstukken en weet je goed verbindingen te leggen? Ben je innovatief, ondernemend en zoek je uitdagingen graag op? Dan bieden wij je het ideale kader om je snel te ontwikkelen én te ontdekken waar jouw passie ligt.

TRAINEESHIP IN HET KORT

  • Als TNO trainee werk je drie periodes van acht maanden voor verschillende afdelingen. Je verbreedt je horizon door te werken aan multidisciplinaire expertise-overschrijdende projecten voor klanten of ten behoeve van kennis- en marktontwikkeling.
  • De rol die je in de projecten vervult kan variëren, al naar gelang je interesses en de projecten zelf. Vaak ga je aan de slag als onderzoeker, projectleider of consultant, maar je kunt ook uitgedaagd worden om een commerciële rol te vervullen.
  • In de projecten word je persoonlijk begeleid door ervaren projectleiders en senior onderzoekers. Een aanzienlijk deel van je tijd besteed je aan persoonlijke ontwikkeling. Je neemt maandelijks deel aan intervisie, opleidingen en workshops. Ook werk je met de andere trainees samen aan zelf geacquireerde traineeprojecten. Gedurende het gehele traineeprogramma word je intensief begeleid door de Trainee Manager.

TRAINEE SELECTIEDAG
De eerstvolgende Trainee Selectiedag zal plaatsvinden in juni 2017.
Je kunt eventueel een job alert aanmaken, zodat je automatisch per email een bericht zult ontvangen zodra de Trainee vacature weer vacant is. Via