Ons interactieve platform verbindt jaarlijks duizenden scholieren en young professionals aan studies en werkgevers. Je kent ons van krantenkoppen als: ‘Meisjes scoren hogere cijfers voor Scheikunde dan jongens’ of ‘Dit zoekt de generatie Y in een baan.’ Wij hebben zo’n 20 jaar ervaring in arbeidsmarktcommunicatie, zitten boordevol ambitie en vernieuwen voortdurend. Ons recruitment team koppelt met gerichte arbeidsmarketing én werving & selectie de top 5% studenten aan populaire werkgevers als Cap Gemini, ING en ABN Amro.

Wat ga jij doen als recruiter bij Qompas?

Jij als recruiter herkent natuurlijk gelijk de cherries-on-top als het gaat om leuke jobs. En dit is nou typisch zo’n job. Lucky you! De perfecte combi tussen jouw trackrecord in recruitment en ambitie om meer in te zetten op online media. Je hebt toegang tot de allergrootste studentendatabase van Nederland en je hebt een stevige achterban met arbeidsmarktdeskundigen, designers, online marketeers en commerciële werkstudenten. Nice!

Dit krijg je van ons:
+ Salaris tussen €2.750,- en €3.250,- bruto per maand.
+ Bonusregeling.
+ Laptop en mobiele telefoon.
+ Opleidingsbudget.
+ Werkweek van 32 uur of 40 uur.
+ Flexibiliteit en mogelijkheid om thuis te werken.
+ 30 collega’s en een actieve feestcommissie :)

Wie zoeken wij?
+ Jij wil werken in een data gedreven recruitmentteam.
+ Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als corporate of bureau recruiter (meer mag ook!).
+ Jij hebt een let’s go attitude.

Ik wil graag meer weten.
Yay! Stuur je ons gelijk jouw LinkedIn-profiel, een motivatiebrief is niet nodig. Eerst even bellen of appen kan ook op 06-28500972. Jaimy vertelt je graag meer over Qompas en de vacature.

Jaimy Rosenau - Campus Recruiter - recruiter bij Qompas
Jaimy Rosenau - Campus Recruiter
Stel je vraag via: