Recruitment, campus, samenwerken, energie, commercieel, ambitieus, resultaatgericht, initiatiefrijk.

Zijn deze woorden op jou van toepassing? Dan willen we jou graag in ons team! Vanwege onze explosieve groei zijn wij op zoek naar een Recruitment Consultant.

Over de functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor jouw eigen klantenportefeuille. Je zet Qompas op de kaart als partner in recruitmentvraagstukken bij de organisaties uit jouw netwerk en nieuwe klanten . Door jouw kennis van de doelgroep en de huidige arbeidsmarkt weet jij feilloos in te spelen op de recruitmentbehoeften van bedrijven en kun je hen daarin adviseren met de diensten van Qompas Campus. Vervolgens maak je de match tussen studenten, starters en young professionals voor de mooiste evenementen, banen en traineeships bij jouw klanten. Dit doe je in nauwe samenwerking met de andere Recruitment Consultants binnen het Campus team. We zijn een jong en ambitieus team dat nauw met elkaar samenwerkt. De sfeer binnen het team is informeel en resultaatgericht en er is veel vrijheid om te ondernemen.

Met welke recruitmentvraagstukken wij onze klanten van dienst zijn?:

1. Voor een snel groeiende consultancy organisatie gaan wij op zoek naar bèta kandidaten met sterke analytische en contactuele eigenschappen. De uitdaging zit hem niet alleen in het vinden en beoordelen van de juiste kandidaten maar ook in het positioneren van onze klant als interessant bedrijf om je carrière bij te starten.

2. Voor een grote bank zorgen wij dat de business course gevuld wordt met het juiste talent. Wij garanderen dat deze dag bij de juiste doelgroep bekend wordt gemaakt én dat het juiste profiel aanwezig is. En dat gaat in dit geval niet om studierichting maar om competentieniveau en de cultuurfit.

Werkzaamheden
Tot jouw werkzaamheden als Recruitment Consultant behoren in ieder geval:

 • Het beheren en uitbouwen van je klantenportefeuille.
 • Het binnenhalen van nieuwe opdrachten en opdrachtgevers.
 • Het onderhouden van je eigen netwerk.
 • Het invullen van de lopende procedures waar je verantwoordelijk voor bent.
 • Het interviewen van kandidaten en het up-to-date houden van het kandidatenbestand.
 • Het creëren van commerciële kansen in de markt.

Functie-eisen

 • Je hebt een HBO- of WO-achtergrond met minimaal 3 jaar commerciële werkervaring, bij voorkeur op het gebied van Campus Recruitment aan de bureauzijde of in de recruitmentbranche.
 • Je hebt ervaring met het managen van een eigen klantenportefeuille.
 • Je bent communicatief sterk en hebt het vermogen mensen aan je te binden.
 • Je bent in staat zelfstandig selectiegesprekken te voeren en beschikt over een uitstekend oordeelsvermogen.
 • Je vindt net als wij dat werken vooral met veel plezier en humor gepaard moet gaan.

Qompas
Qompas is gespecialiseerd in employer branding en het begeleiden van hbo en wo talenten naar hun ideale baan. Onze 30 professionals kiezen voor een unieke aanpak. Door te doen wat anderen nog niet deden. Door te bouwen aan serieuze relaties. Met opdrachtgevers en kandidaten. Maar ook met scholen, universiteiten en studie- en studentenverenigingen. We maken gebruik van onze eigen kanalen en kiezen voor kwantiteit en kwaliteit door een database van 130.000 talenten, ruim 20 jaar kennis in de campus en een focus op service. We werken voor top-500 organisaties en kleinere kennis organisaties en brengen de beste klanten in contact met de beste kandidaten

Solliciteren?
Wil jij graag deel uitmaken van ons team bestaande uit 8 campus professionals? Aarzel dan niet om te solliciteren. Stuur ons jouw cv en motivatiebrief naar Rosalie van der Tuuk via rst@qompas.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 071 – 581 55 88.