Leg jij makkelijk contact en word je er blij van als je andere mensen blij kunt maken? Wij hebben een gaaf Recruitment Traineeship beschikbaar bij een toonaangevende organisatie!

Wat je kunt verwachten:

  • Je wordt onderdeel van een gezellig en informeel team
  • Je start met een mooi salaris van € 2.750,- bruto o.b.v. 40 uur
  • Voor iedereen die jij aan een baan helpt ontvang je een bruto bonus tussen de 125 en 250 euro, zonder limiet!
  • 23 tot 27 vrije dagen
  • Intensief opleidingsprogramma met diverse trainingen
  • De mogelijkheid om je te ontwikkelen op technisch én persoonlijk vlak
  • Een baan op de groei met een duidelijk uitgestippeld doorgroeipad!

Wat je precies gaat doen:
Tijdens dit traineeship kun je rekenen op een trainings- en coachingsprogramma waarbij je alles leert over het recruitment vak. Je leert onder andere hoe je vacatures schrijft, de beste kandidaat benadert en hoe je organisaties matcht met talent. Je krijgt veel verantwoordelijkheid: je gaat op zoek naar de beste kandidaten, beoordeelt cv's en stelt kandidaten voor aan de opdrachtgevers. Je gaat onderzoeken welke behoefte een organisatie of afdeling heeft en koppelt dit aan de dromen en ambities van een IT professional. Mensen blij maken dus! Na 1,5 jaar maak je een nieuwe stap en kun je jouw skills nog verder ontwikkelen, in bijvoorbeeld key accountmanagement of field coaching.

Over de organisatie
Je gaat aan de slag bij een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in het detacheren van ICT-professionals. Dagelijks zetten zij zich in om mens en organisatie te laten groeien door iedereen de mogelijkheid te geven zich te ontwikkelen op technisch én persoonlijk vlak. Je komt te werken bij een jong en informele organisatie. Naast hard werken worden er ook veel sociale activiteiten met collega’s georganiseerd.

Wat vragen wij van jou
Je bent gedreven om alle kneepjes van het recruitment vak te leren en je vindt het leuk om samen met je collega’s tot het beste resultaat te komen. Persoonlijke en professionele ontwikkeling staan bij jou centraal: je zoekt een baan op de groei!

  • Hbo werk- en denkniveau
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Ondernemersgeest en teamspirit

Solliciteren?
Frida Meingast (Campus Recruiter) begeleidt jouw sollicitatie. Wil je meer informatie over de functie en alle ins & outs van de sollicitatieprocedure? Stuur dan gerust een appje via 06-1334 1649.
Je sollicitatie start eenvoudig. Stuur je cv via onderstaande button of mail ons!

Ellen Luijben - Lead Recruiter - recruiter bij Qompas Recruitment
Ellen Luijben - Lead Recruiter
Stel je vraag via: