Utrecht | Junior | MBO | Relatiebeheer | € 2.400 - € 3.400

Wil jij de regie in eigen handen en houd je van flexibiliteit? Word jij blij van klanten helpen in de complexe wereld van Inkomensverzekeringen? Bekijk dan deze vacature van Junior Relatiebeheer Inkomen!

In deze baan van Relatiemanager heb jij contact met de adviseur. Het is jouw taak om de adviseur te ondersteunen in het portefeuillebeheer. Klantgericht communiceren is voor jou een tweede natuur. Je hebt daarnaast een scherp oog voor commerciële kansen en ‘kopt’ deze erin zonder te twijfelen. Vind jij net als wij een goede teamspirit en verbondenheid heel belangrijk? Kom ons gezellige team versterken als Relatiemanager!

Dit ga je doen als Relatiemanager

 • je onderhoudt de relatie en communiceert met adviseurs en klanten via telefoon, e-mail en chat
 • je begeleidt en ondersteunt de adviseur bij het afnemen van een nieuwe verzekering
 • je beantwoordt vragen over lopende polissen en dienstverleningspakketten
 • je beheert bestaande portefeuilles en onderhoudt samen met een accountmanager buitendienst

Deze vacature is echt iets voor jou, want jij hebt

 • minimaal een afgeronde mbo-4 in een commerciële richting
 • bij voorkeur ervaring als bijvoorbeeld Medewerker Commerciële Binnendienst, Klantadviseur of Relatiemanager
 • Wft Basis en Wft Inkomen of je bent bereid deze te behalen op kosten van a.s.r.
 • verantwoordelijkheidsgevoel, kunt snel schakelen en goed samenwerken
 • het vermogen om goed te plannen en bent proactief

Hier ga je werken als Relatiemanager in Utrecht
Binnen onze afdeling werken we in 6 accountteams. Samen beheren jullie het contact met al onze 3.000 adviseurs en ben je samen verantwoordelijk voor de groei én het behoud van onze portefeuille.
We vinden het een uitdaging om de beste klanten binnen te krijgen en te houden voor een rendabele portefeuille. Daarbij is er ook veel ruimte voor gezelligheid. Het ‘vrijdagmiddagdrankje’ is al jarenlang traditie. Daarnaast gaan we regelmatig samen uit eten of ondernemen een activiteit. Ook nu we meer thuiswerken, doen we ons best om verbinding met elkaar te houden door wandeloverleggen en pubquizen te organiseren.

Dit bieden we je

 • een bruto salaris van € 2.400,- tot € 3.400,- op basis van 38 uur per week, een 13e maand én korting op verzekeringen
 • een heel goede pensioenregeling: a.s.r. betaalt minimaal 19,8% premie en dat kan oplopen tot 35,3%, jouw eigen bijdrage is maar 4,5%
 • bij a.s.r. zijn we flexibel in thuiswerken: we werken gemiddeld 60% thuis en 40% op kantoor en je hebt veel ruimte om je eigen werktijden te bepalen
 • een flexibele werkplek op ons prachtige hoofdkantoor in Utrecht met veel faciliteiten.
 • veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit
 • werken bij de Beste Werkgever van Nederland in 2021 en één van de duurzaamste verzekeraars van Europa

Wie zijn wij?
a.s.r. hoort tot de top 3 verzekeraars van Nederland. Wij staan genoteerd aan Euronext Amsterdam. Via onze merken a.s.r., Ditzo, Europeesche Verzekeringen, Ardanta en Loyalis bieden we producten en diensten aan op het gebied van verzekeren, pensioenen en hypotheken voor consumenten en MKB. Daarnaast zijn we actief als vermogensbeheerder en belegger via a.s.r. real estate en a.s.r. vermogensbeheer. Duurzaam ondernemen is voor ons vanzelfsprekend: als verzekeraar, belegger, werkgever én betrokken deelnemer aan de samenleving zoeken we steeds naar een goede balans tussen mens, maatschappij en milieu. Bij a.s.r. werken ruim 4000 medewerkers.

Solliciteer op deze Relatiemanager vacature
Enthousiast geworden? Reageer via de button ‘solliciteer’. Bij a.s.r. geloven we dat verschillen ons samen sterker en beter maken. We staan voor gelijke carrièrekansen voor iedereen. Waar je ook vandaan komt, wat je geslacht, leeftijd of geaardheid is en of je wel of geen arbeidsbeperking hebt. Voor ons tellen alleen je kwaliteiten. Daarom vinden we het prima als jij in jouw cv geen geboortedatum, geslacht en geboorteplaats opneemt.

Neem bij inhoudelijke vragen contact op met Jan Petersen (Teammanager Relatiebeheer Inkomen): 0651190670 / jan.petersen@asr.nl. Vragen over het proces kun je stellen aan Xaressa van Berkel (recruiter) via WhatsApp (06-30085983) of e-mail (xaressa.van.berkel@asr.nl).

Als je bij ons in dienst komt, vragen wij je om de eed of belofte af te leggen. Hiermee committeer je je aan onze gedragsregels. Medewerkers in de financiële sector zijn verplicht om een eed of belofte af te leggen.

Als onderdeel van onze sollicitatieprocedure vragen wij je een online assessment te doen. Alle informatie hierover ontvang je van Xaressa.

Wij werken op een prettige manier samen met een aantal preferred suppliers. Acquisitie door werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureaus wordt daarom niet op prijs gesteld.

Sollicitatieprocedure

Je solliciteert
Klik in de vacature op de solliciteer-direct knop. Je kunt dan direct je cv en motivatie achterlaten. Bij a.s.r. geloven we dat verschillen ons samen sterker en beter maken. We streven ernaar om je binnen twee weken een reactie te sturen.

Eerste gesprek
Als we denken dat er een match mogelijk is, nodigen we je uit voor een eerste gesprek. Dit is meestal met de manager van de afdeling waar de vacature is. Vaak vragen we je ook een assessment te doen.

Tweede gesprek
Als we na dit gesprek allebei verder willen praten, dan plannen we een vervolggesprek.

Match!
Als we na de gesprekken en een positief assessment allebei enthousiast zijn, doen we je een aanbod om bij ons te komen werken.

Nog vragen?
Xaressa van Berkel
06-30085983
xaressa.van.berkel@asr.nl

Xaressa van Berkel - recruiter bij a.s.r.
Xaressa van Berkel
Stel je vraag via: