Hoe jij het verschil kunt maken
Als net afgestudeerde Young Professional met een grote affiniteit voor IT ben jij verantwoordelijk voor ons informatiesysteem waarin de financiële gegevens van honderden entiteiten zijn opgenomen. Je waarborgt de juistheid van gebruikte (master)data en bent het brein achter ons rapportagesysteem. Finance collega’s uit heel de wereld (er zijn ruim 300 gebruikers) weten jou te vinden met vragen over invoer, rapportages en om data uit de grote database voor hen te ontsluiten.

In jouw functie ondersteun je, in een internationale omgeving, het Group reporting team van Boskalis bij de totstandkoming van de financiële en management rapportages, waaronder ad hoc analyses en het realiseren van veranderingen om te voorzien in nieuwe informatiebehoeften.

Je vind kwaliteit van werk belangrijk en hebt oog voor details. Daarnaast werk je goed in teamverband, heb je een flexibele instelling en een positieve spirit.

Wat je gaat doen als reporting specialist:

  • Actief gebruik van het rapportagesysteem.
  • Jij zorgt dat de applicatie meegroeit met veranderende informatiebehoeften van gebruikers.
  • Je verzorgt en bouwt rapporten of helpt collega’s met hun vragen.
  • Assisteren in het plannings-, begrotings- en afsluitproces.

Wat je meebrengt
Jij kunt het verschil maken als reporting specialist als je het volgende meebrengt:

  • Een afgeronde opleiding op HBO niveau.
  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal.
  • Uitgebreide ervaring met MS-Excel en MS Word.
  • Sterke affiniteit met finance en computers en interesse om je te verdiepen in het systeem.

Wat je kunt verwachten

  • Een dynamische werkomgeving: Een baan waarbij je impact kan maken bij een toonaangevend bedrijf en waar je deel uitmaakt van een divers team van experts.
  • Salaris en meer: Naast een goed salaris ontvang je vakantiegeld, 31 vakantiedagen, een premievrij pensioen, bedrijfsregelingen zoals collectieve ziektekostenverzekering en reiskostenvergoeding.
  • Carrieremogelijkheden: Volop mogelijkheden om persoonlijk en professioneel alles uit je carrière te halen. Daag je zelf uit met (online) trainingen in onze Boskalis Academy.
  • Boskalis campus: Ervaar de unieke Boskalis vibe op onze locatie in Papendrecht, compleet met restaurants, sportvelden en een kade waar onze schepen aanmeren. We bieden een state-of-the-art auditorium, brainstormruimtes, experience center voor klantvergaderingen en een nieuwe barista corner waar je kunt afspreken met collega's.
  • Young Boskalis: Ben jij jonger dan 36? Kom dan bij Young Boskalis! Maandelijkse sociale en sportieve activiteiten, variërend van pubquizzen, yoga, bootcamps en een jaarlijkse zeilbootrace. Ook netwerken en kennis delen zijn een belangrijk onderdeel van Young Boskalis.

Extra informatie

  • Jouw team: Je komt terecht in een team met 8 professionals. Een team dat een brede verantwoordelijkheid heeft, waarbinnen jij je kunt ontwikkelen en het leuk vindt om met elkaar te sparren.
  • Waar kom je te werken: We werken hybride. In overleg met je manager en je team werk je deels thuis en deels op kantoor.
  • Fulltime/ parttime: De functie van reporting specialist is fulltime (40 uur per week).
  • Procedure: Solliciteren doe je eenvoudig door het online sollicitatieformulier in te vullen. We voeren sollicitatiegesprekken online en op kantoor. Denken we allebei dat we een goede match zijn na deze gesprekken, dan zullen we je een mooie aanbieding doen. Ben jij daar blij mee? Welkom aan boord!

Over Boskalis
Werken bij Boskalis betekent letterlijk een nieuwe horizon creëren op een zo duurzaam mogelijke manier. In een wereld waar bevolkingsgroei, toenemende wereldhandel, vraag naar (nieuwe) energie en klimaatverandering drijvende krachten zijn, dagen we jou uit om je stempel te drukken op complexe infrastructurele en maritieme projecten.

Wil je meer weten?
We staan je graag te woord om al je vragen over de functie van reporting specialist te beantwoorden. Neem contact op met Robert Smits, Senior Corporate Recruiter via 06 – 50 08 41 28.

Geïnteresseerd? Solliciteer door jouw gegevens in te vullen en je cv en motivatiebrief te uploaden op onze careers site.

Luke Zacharias - Recruiter - recruiter bij Boskalis
Luke Zacharias - Recruiter
Stel je vraag via: