Functieomschrijving
Ben jij een commerciële en gedreven Young Professional die op zoek is naar een succesvolle start binnen de Sales? Wil jij je graag snel ontwikkelen door middel van een goed Traineeship en de kans krijgen om jouw eerste meters als Accountmanager te maken? Wil jij werken in een jong en ambitieus team bij een snelgroeiende scale-up in Amsterdam? Kom dan Skyscrapers versterken en help ons de Nederlandse markt te veroveren!

Skyscrapers

Skyscrapers biedt starters en organisaties, door middel van Traineeships, een podium waarop zij eruit kunnen halen wat erin zit. We zijn er namelijk van overtuigd dat de nieuwe generatie het verschil gaat maken in de ontwikkeling van organisaties.

Dit doen we met een jong en hecht team van 10 personen. Samenwerken vanuit verbinding, vrijheid en vertrouwen is daarin de basis. We werken hard, maar hechten veel waarde aan plezier. Na een dag focussen starten we de gameconsole op, gooien we pijltjes richting het dartbord of ploffen we neer op het terras voor een drankje.

Sales Traineeship

Skyscrapers is expert op het gebied van Young Professionals en Traineeships. Wij geloven in ontwikkeling van jong talent (zoals jij!) en weten als geen ander hoe we hier een positieve rol in kunnen spelen. Met deze kennis en ervaring hebben wij een Sales Traineeship ontwikkeld waarmee je de kans krijgt alle kennis en vaardigheden op te doen voor de best mogelijke start van jouw Sales carrière.

Tijdens het Traineeship volg je opleidingen op het gebied van Consultative Selling, maar ook over bijvoorbeeld communicatie en ‘problem solving’. Daarnaast krijg je intensieve begeleiding van ervaren Sales Professionals en word je door middel van intervisies en kennissessies elke dag beter in jouw vak.

Focus op kennis en vaardigheden is belangrijk om een stevig fundament neer te zetten, maar om succesvol te zijn in de Sales is het belangrijk om aan de slag te gaan. Tijdens het Traineeship ben je werkzaam als Junior Accountmanager.

Wat ga je doen?

Als Junior Accountmanager ben jij hét commerciële talent dat ons gaat helpen met het veroveren van de Nederlandse markt! Werkervaring is belangrijk voor jouw ontwikkeling, dus naast het volgen van het Traineeship ga jij vanaf dag 1 in gesprek met onze klanten over nieuwe opdrachten waar wij een Trainee voor gaan inzetten.

Je bent elke dag bezig met het vergroten en onderhouden van het netwerk van Skyscrapers binnen de publieke sector. Hierbij kun je denken aan een lokale gemeente, provincie of bijvoorbeeld een omgevingsdienst. Je gaat aan het werk met je eigen regio en we gaan er samen voor zorgen dat je succesvol wordt. We gaan je helpen met acquisitie en salesgesprekken, zodat je binnen no-time op eigen houtje klanten bezoekt en opdrachten scoort!

Wat bieden wij?

 • Startsalaris van €2500,- o.b.v. een 40-urige werkweek.
 • Een ongelimiteerde bonusregeling!
 • Duidelijke doorgroeimogelijkheden in salaris en verantwoordelijkheden.
 • Leaseauto bij eerste promotie (ons doel is na 9 maanden!).
 • Gezellig kantoor in Amsterdam Oost.
 • Kantoor lunch, snacks, fruit & drinks
 • 25 vakantiedagen.
 • Macbook Air en iPhone.
 • Pensioen.

Vereisten
Wie zoeken we?

Jij wilt een verschil maken voor de nieuwe generatie… jouw generatie! Als Accountmanager ben jij de persoon die iemand zijn of haar eerste (of tweede) baan geeft. Dat vergeet diegene nooit meer. Een cultuur van ‘learning by doing’ haalt het beste in jou naar boven.

Hoe doe je dat?

 • Met energie en enthousiasme; jij bent ons visitekaartje en dat straal je ook uit!
 • Je bent commercieel ingesteld en wilt koste wat kost de klant helpen met het ophalen en invullen van opdrachten.
 • Je weet op een persoonlijke, open en eerlijke manier te communiceren met de klanten. Zowel in woord als schrift.
 • Je werkt gestructureerd en komt je afspraken na. Als Accountmanager moet je een hoop ‘ballen in de lucht houden’ en lijntjes in de gaten houden. Betrouwbaarheid is daarom belangrijk.
 • Je bent altijd op zoek naar mogelijkheden voor jezelf om te groeien in je vakgebied (tools, events, boeken, netwerken – you name it).

Wat vragen wij?

 • Je hebt een afgeronde HBO-/WO opleiding en een rijbewijs.
 • Motivatie, energie en een positieve instelling!

Zie je ons en dit Traineeship wel zitten? Solliciteer dan via het formulier op deze pagina en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Vragen? Neem dan contact op met Maikel via maikel@skyscrapers.co of 06 18 62 70 69.

Elanie Bijsmans - recruiter bij Skyscrapers
Elanie Bijsmans
Stel je vraag via: