Wil je elke dag onze klanten op de beste mogelijke manier helpen zodat zij hun klanten optimaal kunnen bedienen? En wil je onderdeel zijn van dé service organisatie van Heineken Nederland?

HEINEKEN zoekt joú!

Iedere dag werken wij met trots aan onze toffe producten die jij zeker al eens in je hand hebt gehad op een feestje, tijdens een werk meeting of thuis op de bank. HEINEKEN is namelijk veel meer dan alleen bier. Wat dacht je van merken als Cristal Clear, Royal Club, Heineken 0.0, Amstel Radler en Birra Moretti. Wij werken actief aan het creëren van een fijne werkomgeving waar iedereen zich gerespecteerd voelt en gelijke kansen heeft. Jouw persoonlijkheid, kennis en competenties vormen het succes van onze organisatie.

De (meewerk)stage

 • Je draait mee in het backoffice team van de Technische Service Organisatie (TSO)dat bestaat uit drie disciplines: HEINEKEN Technische Dienst, HEINEKEN Tapservice en Calltake (storingsdienst)
 • Je bent volwaardig onderdeel van het team en vindt het leuk om uitdagingen aan te gaan
 • Je zorgt voor een frisse blik op onze organisatie, en zorgt ervoor dat we verrast raken door je suggesties en verbetervoorstellen
 • Naast voorstellen doen, ben je ook een kei in het implementeren van de voorstellen en hier ben je graag onderdeel van
 • Je leert ook wat een goede samenwerking behelst, want naast werken in ons eigen team, werk je ook intensief samen met andere collega’s binnen TSO maar ook met afdelingen zoals Sales en Customer Care

Tijdens je stage krijg je de ruimte om HEINEKEN als bedrijf te leren kennen, ook buiten jouw afdeling en HEINEKEN. We geven jou het vertrouwen en de vrijheid, zodat je als een echte ondernemer te werk kunt gaan. We halen de buitenwereld graag naar binnen en daarom omarmen wij nieuwe, frisse ideeën met enthousiasme. Uiteraard altijd met de begeleiding die voor jou passend is.

De afdeling

De backoffice van de Technische Service Organisatie is het kloppend hart van de service afdeling. Vanuit het kantoor in Den Bosch zorgen wij ervoor dat onze horeca klanten in heel Nederland perfect bediend worden. De backoffice faciliteert onze collega’s die dagelijks bij onze klanten over de vloer komen om nieuwe installaties te plaatsen, installaties te wijzigen of reinigingen uit te voeren. Met een bevlogen team van 18 collega’s proberen we elke dag het beste te doen voor onze interne en externe klanten.

De arbeidsvoorwaarden

 • Jouw startdatum is 1 augustus of 1 september 2022
 • De stage is fulltime (in overleg is ook 4 dagen in de week mogelijk)
 • De duur van de stage is 5 of 6 maanden (dit gaat in overleg met je stagebegeleider)
 • Je staat ingeschreven bij een onderwijsinstelling
 • Het is een meewerkstage
 • Jouw standplaats is Den Bosch
 • Je ontvang een stagevergoeding van €500 (HBO/WO)
 • Je geniet van 2 vakantiedagen per maand (o.b.v. fulltime)
 • Als je geen ov-studentenproduct hebt, worden jouw kosten voor woon-werkverkeer volledig vergoed

De start van jouw stage

Samen met een diverse groep stagiairs van verschillende afdelingen zul jij aan jouw stage bij HEINEKEN beginnen. Samen worden jullie wegwijs gemaakt in de organisatie. Verder kun je samen met je mede stagiair(e)s leuke activiteiten organiseren.

De unieke jij!

 • Je houdt ervan om in een omgeving te werken waar altijd iets gebeurt
 • Je kan goed hoofd- en bijzaken scheiden en vindt analyses maken leuk
 • Je schroomt niet om contact te maken met collega’s en klanten
 • Je bent sensitief en voelt zaken goed aan
 • Je bent in de eindfase van je HBO of WO opleiding
 • Affiniteit met de Horeca sector
 • Je bent graag onderdeel van een team die elke dag voor de beste service gaat!

Wij vinden dat iedereen unieke talenten heeft en zijn daarom op zoek naar jou!

Interesse?

Wat leuk! Voor meer informatie over deze vacature of over de sollicitatieprocedure, kun je contact opnemen met werkenbijheinekennederland@heineken.com. Je kunt natuurlijk ook gelijk solliciteren door te klikken op de “solliciteer nu” knop. Hierna vragen we je wat gegevens in te vullen, een korte motivatie voor de stage te schrijven en jouw meest recente CV te uploaden.

De organisatie

HEINEKEN is al meer dan 150 jaar marktleider. We hebben een familiegeschiedenis en Nederlands erfgoed waar we trots op zijn. Deze trots komt terug in ons ondernemerschap en nemen we mee in alles wat we doen en waar we komen. We zijn merkenbouwers en de onmisbare schakel tussen de brouwerijen en hét perfecte biertje bij mensen thuis of op het terras.

Samen staan we voor onze kernwaarden: passie voor kwaliteit, genieten van het leven en respect voor mens en milieu. We pleiten altijd voor verantwoord alcoholgebruik, voelen ons nauw verbonden met de Nederlandse maatschappij en lokale gemeenschap en streven er voortdurend naar om onze impact op onze planeet te verbeteren.

Het omarmen en vieren van diversiteit is de kern van het doel van HEINEKEN om "de vreugde van echte saamhorigheid te brouwen om een betere wereld te inspireren". Wij geloven dat mensen die zo divers zijn als onze brouwsels - inclusief en niet beperkt tot geslacht, etniciteit, leeftijd, seksuele geaardheid, religieuze overtuiging, nationaliteit, sociale achtergrond, handicap en denkstijl - ons leven verrijken en ons bedrijf versterken. We verwelkomen en overwegen sollicitaties van alle gekwalificeerde kandidaten, omdat we pleiten voor een cultuur van verbondenheid die eerlijke en gelijke kansen voor iedereen biedt.

Heb jij feedback op deze vacature? Mail dan naar werkenbijheinekennederland@heineken.com

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

In september 2022 starten onze stages. Je kunt hiervoor solliciteren t/m 30 juni 2022.

 1. Solliciteer op jouw stage vacature en upload jouw CV en een korte motivatie
 2. Je ontvangt een reactie tussen 30 juni / 15 juli. Wanneer wij een match zien met jouw profiel word jij uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.
 3. Cheers, jij bent onze nieuwe stagiair!
Jessie Boot - recruiter bij HEINEKEN
Jessie Boot
Stel je vraag via: