Stage Communicatie en video editing HEINEKEN Netherlands Supply - September 2022

HEINEKEN zoekt joú!

Iedere dag werken wij met trots aan onze toffe producten die jij zeker al eens in je hand hebt gehad op een feestje, tijdens een werk meeting of thuis op de bank. HEINEKEN is namelijk veel meer dan alleen bier. Wat dacht je van merken als Cristal Clear, Royal Club, Heineken 0.0, Amstel Radler en Birra Moretti. Wij werken actief aan het creëren van een fijne werkomgeving waar iedereen zich gerespecteerd voelt en gelijke kansen heeft. Jouw persoonlijkheid, kennis en competenties vormen het succes van onze organisatie.

De stage

Ben jij een enthousiaste HBO of WO-student met een moderne en grafische kijk op communicatie? Ben jij expert in de Adobe programma’s en is video bewerking jou op het lijf geschreven? Wil jij graag de interne communicatieafdeling van HEINEKEN Netherlands Supply ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als stagiair(e) op de afdeling interne communicatie doe je tijdens deze uitdagende en interessante stage praktijkervaring op en houd je je voornamelijk bezig met de uitvoering van diverse interne communicatiewerkzaamheden en –projecten, zoals:

 • Ontwerpen van communicatie uitingen;
 • Grafische vormgeving
 • Videoprojecten op je nemen van begin tot eindproduct;
 • Bijdragen aan de interne nieuwsvoorziening in de brouwerij;

Je wordt niet alleen uitgedaagd om mee te werken maar ook om actief mee te denken en je mening te geven! Je doet ervaring op binnen verschillende facetten van communicatie in een operationele omgeving. Er is binnen deze stage veel ruimte voor eigen initiatief en je draait volwaardig mee in het team. Het is van belang dat je zowel in teamverband als zelfstandig aan onze projecten kunt meewerken.

Tijdens je stage krijg je de ruimte om HEINEKEN als bedrijf te leren kennen, ook buiten jouw afdeling en HEINEKEN. We geven jou het vertrouwen en de vrijheid, zodat je als een echte ondernemer te werk kunt gaan. We halen de buitenwereld graag naar binnen en daarom omarmen wij nieuwe, frisse ideeën met enthousiasme. Uiteraard altijd met de begeleiding die voor jou passend is.

De afdeling

Als stagiair communicatie en video van HEINEKEN Netherlands Supply, zal je standplaats de Brouwerij in Zoeterwoude of ’s-Hertogenbosch zijn (op basis van eigen voorkeur). Daarnaast wordt er ook vanuit huis gewerkt.

HEINEKEN Netherlands Supply, waaronder onze drie brouwerijen in Zoeterwoude, ’s-Hertogenbosch en Wijlre vallen, brouwt naast bieren voor Nederland ook veel exportbier wat de hele wereld over gaat. Aangezien je in de Brouwerij werkt, zal je tijdens je stage veel leren over het proces van bier maken en hoe het uiteindelijk in de winkel of op het terras komt.

De arbeidsvoorwaarden

 • Jouw startdatum is 1 september 2022
 • De stage is fulltime (in overleg is ook 4 dagen in de week mogelijk)
 • De duur van de stage is 5 of 6 maanden (dit gaat in overleg met je stagebegeleider)
 • Je staat ingeschreven bij een onderwijsinstelling
 • Het is een meewerkstage
 • Tijdens je stage word je begeleid door een vaste stagebegeleider
 • Jouw standplaats is Zoeterwoude en/ of ’s-Hertogenbosch
 • Je ontvang een stagevergoeding van €500 (HBO/WO)
 • Je geniet van 2 vakantiedagen per maand (o.b.v. fulltime)
 • Als je geen ov-studentenproduct hebt, worden jouw kosten voor woon-werkverkeer volledig vergoed

De start van jouw stage

Samen met een diverse groep stagiairs van verschillende afdelingen zul jij aan jouw stage bij HEINEKEN beginnen. Samen worden jullie wegwijs gemaakt in de organisatie. Verder kun je samen met je mede stagiair(e)s leuke activiteiten organiseren.

De unieke jij!

Voor deze stage zijn wij op zoek naar een kandidaat die:

 • Initiatief neemt en een grote mate van zelfstandigheid heeft;
 • In de eindfase zit van een HBO- of WO-studie Communicatie / Grafische Vormgeving of vergelijkbaar;
 • Ervaring met het opnemen en bewerken van video’s is een grote pré;
 • Kennis en ervaring van Adobe Creative Cloud (InDesign, Illustrator, Photoshop, Première Pro) is een grote pré;
 • Creatief en zowel schriftelijk als mondeling communicatief vaardig is;
 • Affiniteit heeft met traditionele en nieuwe media;
 • Snel een intern netwerk op kan bouwen;
 • In staat is om communicatiebeleid te ontwikkelen;

Wij vinden dat iedereen unieke talenten heeft en zijn daarom op zoek naar jou!

Interesse?

Wat leuk! Voor meer informatie over deze vacature of over de sollicitatieprocedure, kun je contact opnemen met werkenbijheinekennederland@heineken.com. Je kunt natuurlijk ook gelijk solliciteren door te klikken op de “solliciteer nu” knop. Hierna vragen we je wat gegevens in te vullen, een korte motivatie voor de stage te schrijven en jouw meest recente CV te uploaden.

De organisatie

HEINEKEN is al meer dan 150 jaar marktleider. We hebben een familiegeschiedenis en Nederlands erfgoed waar we trots op zijn. Deze trots komt terug in ons ondernemerschap en nemen we mee in alles wat we doen en waar we komen. We zijn merkenbouwers en de onmisbare schakel tussen de brouwerijen en hét perfecte biertje bij mensen thuis of op het terras.

Samen staan we voor onze kernwaarden: passie voor kwaliteit, genieten van het leven en respect voor mens en milieu. We pleiten altijd voor verantwoord alcoholgebruik, voelen ons nauw verbonden met de Nederlandse maatschappij en lokale gemeenschap en streven er voortdurend naar om onze impact op onze planeet te verbeteren.

Het omarmen en vieren van diversiteit is de kern van het doel van HEINEKEN om "de vreugde van echte saamhorigheid te brouwen om een betere wereld te inspireren". Wij geloven dat mensen die zo divers zijn als onze brouwsels - inclusief en niet beperkt tot geslacht, etniciteit, leeftijd, seksuele geaardheid, religieuze overtuiging, nationaliteit, sociale achtergrond, handicap en denkstijl - ons leven verrijken en ons bedrijf versterken. We verwelkomen en overwegen sollicitaties van alle gekwalificeerde kandidaten, omdat we pleiten voor een cultuur van verbondenheid die eerlijke en gelijke kansen voor iedereen biedt.

Jessie Boot - recruiter bij HEINEKEN
Jessie Boot
Stel je vraag via: