Wat ga je doen?
Je werkt actief mee binnen het team Interne Communicatie en helpt de online community manager met het delen van het verhaal ván de organisatie mét de organisatie. Je helpt bij trainingen in digitale communicatie en bij de advisering over hoe je zo’n verhaal cross mediaal inzet. Dat kan 1-op-1. Dat kan in groepsverband. Feit is dat je te maken hebt met alle units: corporate, IT, vermogensbeheer, pensioenen, verzekeringen. Zo leer je het bedrijf van A tot Z kennen.

Een stageplaats bij ons is ontzettend leuk, omdat je:

  • Jouw talenten een boost kunt geven, zodat jij jezelf kunt overtreffen
  • Continu kunt leren. Altijd werken aan je ontwikkeling. Dat zijn de sleutels tot succes, zowel voor jou als voor ons.

Tijdens jouw stageperiode kom jij terecht in een team van drie collega’s. Buiten jouw taken en verantwoordelijkheden, kun je binnen MN ook gebruik maken van verschillende faciliteiten. Buiten de stagevergoeding, kun jij als MN’er rekenen op een moderne werkomgeving, mogelijkheden om thuis te werken, een prachtig uitzicht op de Haagse Skyline en mogelijkheden tot sporten bij ons inpandige sportfaciliteiten.

Wie ben jij?
Je bent een enthousiaste derdejaars HBO student en op zoek naar een stageplaats. Je combineert lef met talent en ambitie met een originele manier van denken. En je wordt onrustig als je te lang in je comfort zone zit. Werken volgens een duidelijke handleiding? Nee dank je. Al met al zijn we op zoek naar een digital native die linksaf slaat waar anderen naar rechts gaan. Qua achtergrond: hbo-niveau, het liefst Communicatie of Marketing.

Wie is MN
MN werkt aan de financiële toekomstvoorziening van bijna twee miljoen mensen. Dat doen we door de uitvoering van pensioen- en sociale regelingen en verzekeringen voor onze opdrachtgevers. Naast het uitvoeren van deze taken adviseren wij onze opdrachtgevers. Hierbij streven wij zowel naar financieel als maatschappelijk rendement voor langetermijnwaardecreatie voor onze stakeholders.

Ben jij die enthousiaste student die zich graag het digitale netwerk binnen MN wil verbeteren? Graag ontvangen wij jouw cv en motivatiebrief via recruitment@mn.nl, ter attentie van Devin Zoutenbier.

Cornelie de Boer - Senior Corporate Recruiter - recruiter bij MN
Cornelie de Boer - Senior Corporate Recruiter
Stel je vraag via: