Dit ga doen als stagiair(e) content en creatie
Op de afdeling Communicatie ga je in het team Content & Creatie aan de slag met het maken van content. Je krijgt energie van schrijven en het houden van interviews. Je handen jeuken om content te verwerken tot prettig leesbare artikelen voor bijvoorbeeld nieuwsbrieven, het personeelsblad en intranet. Je bent een kei in het redigeren van aangeleverde artikelen en ziet in elk evenement of onderwerp een mogelijkheid om dit om te toveren in een aantrekkelijk (beeld)verhaal. Onze afdeling maakt niet alleen artikelen, interviews en teksten, maar ook films, infographics, beeldverhalen en nog veel meer. Het zwaartepunt zal liggen op het schrijven, maar er is volop kans om ook andere content te maken.

Zo maak je samen met ons het reizen met de trein nog beter en leuker voor onze reizgers. Elke dag weer. De reis van morgen begint bij jou!

Zo werkt het
Wil je meer leren van het communicatievak en wat er komt kijken bij het maken van content voor de verschillende middelen en kanalen die wij hebben? Dan ben je aan het juiste adres!

Hier gebeurt het
NS wil dat meer mensen vaker de groene trein nemen. Daarmee dragen wij bij aan de mobiliteit, vitaliteit en leefbaarheid van Nederland. Wij zijn mensen die mensen naar mensen brengen. We maken onze dienstverlening in het bijzijn van de reiziger. Wij zijn hét gezicht van NS en brengen dagelijks ruim één miljoen mensen naar hun bestemming: of het nu om werk of vrije tijd gaat, zoals een bezoekje aan familie, een leuk museum, een dagje strand of het bezichtigen van een mooie stad. Attente dienstverlening vraagt om continue afstemming van alle mensen, middelen, activiteiten en techniek binnen ons bedrijf. Met circa 11.000 medewerkers, van machinist tot hoofdconducteur, van logistiek medewerkers tot marketeers op kantoor, met z’n allen proberen we dagelijks ons steentje bij te dragen aan attente dienstverlening. Onze kernwaarden zijn gastvrij, proactief, vakkundig en verbindend.

Dit neem je mee

  • Je studeert HBO Communicatie, Journalistiek of iets vergelijkbaars.
  • Je zit in je 3e jaar van je studie.
  • Je bent zelfstandig, flexibel, houdt je aan strakke deadlines en bent goed in samenwerken.
  • Je hebt ervaring met het schrijven van teksten en je hebt gevoel voor verhoudingen.

Op NS kun je rekenen
Stage lopen bij NS betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt. Naast een zorgvuldige begeleiding ontvang je een aantrekkelijke stagevergoeding (tussen de 350 en 500 euro per maand). Tevens hebben we een stagevereniging (interNS) die jou de mogelijkheid biedt om kennis te maken met andere stagiair(e)s en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is.

Solliciteren naar deze stage
En? Ben je enthousiast geworden?
Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. Binnen enkele minuten ontvang je een automatische sollicitatiebevestiging. Wij laten je zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen twee weken weten of we je uitnodigen voor een gesprek.

Nog vragen? Bel met Annabel Okkes van de stagedesk via 06-82385190 of mail naar stagedesk@ns.nl.

Goed om te weten:

  • Bij NS vinden we iedereen uniek. Dit zie je in alles wat we doen, en dus ook in ons aannamebeleid.
  • Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.
  • Een achtergrondonderzoek maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.
Dan Leenman - Recruitment Stagedesk - recruiter bij NS
Dan Leenman - Recruitment Stagedesk
Stel je vraag via: