Heb jij een goede pen en scherp redactioneel inzicht? Vind je het interessant om op de Content & Redactie afdeling van Qompas ervaring op te doen met het schrijven en redigeren van teksten, nieuwsbrieven, magazines en online campagnes?

Voor de online en offline activiteiten van Qompas zijn we per februari/maart 2014 op zoek naar een Stagiair(e) Content & Redactie.

Naast een passende opleiding die je volgt aan een hogeschool of universiteit (journalistiek, communicatie, media, talen), ben je bovenal ambitieus, kritisch en zelfstandig. Naast je studie ben je actief in een studie- of studentenvereniging. Je hebt interesse en ervaring met het schrijven over onderwerpen op het gebied van studiekeuze en carrièrekeuze voor scholieren, studenten en starters. Binnen Qompas krijg je ook als stagiair de nodige eigen verantwoordelijkheid. Je moet daarom goed in staat zijn om zelfstandig projecten te trekken en tot een goed einde te brengen. Ook heb je een creatieve pen en geen moeite met stress en deadlines. Tenslotte heb je veel interesse in (internet) marketing en social media. Uiteraard kun je volop sparren met collega's en stagebegeleider.

Ben je geïnteresseerd in deze stage? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar Alexis Eustatia, solliciteren@qompas.nl of reageer via Qompas CarrièreStart. Meer info? Je kunt me bereiken op 071-5815581.