Talent&Pro is een detacheerder met ambitieuze groeidoelstellingen. Wij ontwikkelen veelbelovend talent tot volwaardig professional. En bedienen met deze professionals alle grote financiële dienstverleners in Nederland. Dat gaat niet zomaar. Ons team van Corporate Recruiters zet zich dagelijks in om het talent te vinden, te benaderen en binnen te hengelen. In de war for talent realiseren zij topresultaten in het werven en selecteren van onze doelgroep. Zij zijn gesprekspartner en business partner voor interne opdrachtgevers en zorgen er zo voor dat vraag en aanbod naadloos op elkaar blijft aansluiten. Onze recruiters zijn daarin proactief, flexibel met een ambitieuze instelling. Wil jij dat ook ontwikkelen als stagiair? Lees dan verder en solliciteer snel!

De uitdaging bij Talent&Pro:
Als Corporate Recruiter Stagiair ondersteun je het zes-ledig Corporate Recruitment team. Het Corporate Recruitment team is verantwoordelijk voor het aannemen van nieuwe talenten die interesse hebben in de financiële dienstverlening. Het is een stage om te ontdekken wat er allemaal speelt in de Recruitment wereld en tevens veel carrièremogelijkheden te zien. Denk hierbij aan het optimaliseren van de Candidate Journey, de samenwerking met marketing, de ontwikkeling van talent, nieuwe technieken zoals bijvoorbeeld een chatbot en de ontwikkeling van veel verschillende platformen. We ontwikkelen je tot een goede gesprekspartner, wat je verder zal helpen in de rest van je carrière.

Het is een zeer dynamische functie met veel verantwoordelijkheden. Zo ondersteun je de recruiters in gesprekken, bel je nieuwe kandidaten, ga je mee naar campusactiviteiten, ben je verantwoordelijk voor het posten van vacatures, denk je mee over het werven van nieuwe talenten en help je mee met het organiseren van Inhousedagen. We bieden tevens de mogelijkheid om een onderzoek te schrijven over een recruitment gerelateerd vraagstuk.

Jij, als Stagiair Corporate Recruitment:
• bent bezig met je hbo-diploma;
• staat graag in contact met mensen en bent goed in netwerken;
• zet de puntjes op de i en bent een aanpakker;
• bedenkt creatieve oplossingen als echt organisatietalent.

Wij, als Best Workplace:
• bieden jou uiteraard een stagevergoeding;
• ontvangen je met open armen en geven je intensieve begeleiding;
• hebben een telefoon en een laptop klaarliggen (die je tijdelijk in bruikleen krijgt);
• geven jou de kans om afwisselende ervaring op te doen binnen een jonge, informele en groeiende organisatie;
• zorgen voor voldoende ontspanning met onze evenementen, borrels en bootcamps.

Solliciteer op de vacature
Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op één manier achter: een kennismaking! Klik snel op onderstaande button of stuur je cv naar recruitment@talent-pro.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Christine Barmentlo op nummer 088 – 170 14 00.