Elke dag brengen we ruim 1.200.000 klanten naar hun bestemming; of dat nu werk, koopavond, oma, museum, strand of school is. Goede medewerkers zijn hierbij onmisbaar. Van collega’s die zichtbaar zijn op de stations tot collega’s die achter schermen werken om alles in goede banen te leiden. Als onze stagiair(e) zorg jij er samen met jouw team members voor dat NS de beste talenten in huis kan halen. Zo maak ook jij het reizen voor meer dan 1.000.000 mensen mogelijk. Elke dag weer.

Zo werkt het
Uiteraard kent iedereen NS. En daar zijn we best een beetje trots op. Ook als werkgever staan we goed bekend, maar dit kan altijd beter. In jouw stage speel je daarom een belangrijke rol bij het aanspreken van onze potentiele medewerkers. Hierin ben je succesvol doordat je jouw enthousiaste persoonlijkheid slim inzet bij het:
• Organiseren van recruitmentevents voor diverse doelgroepen van studenten tot senior professionals.
• Aanwezig zijn op de events, hier fungeer je als aanspreekpunt.
• Behandelen van de eventaanvragen.
• Zorgdragen voor juiste communicatie rondom het event.
• Contact onderhouden met diverse studieverenigingen.
• Betrekken en enthousiasmeren van de business bij de events.

Waar ben je goed in?
• Je doet een hbo of wo studie, bij voorkeur in de richting van Eventmanagement, Facility Management of Hospitality Management.
• Je vind het leuk om kennis op te doen van de arbeidsmarkt en recruitment.
• Je bent nieuwsgierig van aard, outgoing en neemt van nature graag het voortouw.
• Je hebt sterke organisatorische vaardigheden en oog voor detail.

Hier ga je werken
Op loopafstand van station Utrecht Centraal bundelen zo´n 7 collega´s van het arbeidsmarkt expertise team binnen de recruitment afdeling hun krachten. Hier werkt een bonte en gezellige mix van ervaringen en persoonlijkheden, die elkaar graag opzoeken om met elkaar te sparren en kennis te delen. Het team bestaat uit de disciplines AMC, online marketing, eventmanagement en business analyse. Ook werk je veel samen met zo’n 50 recruiters die verantwoordelijk zijn voor het invullen van onze vacatures én medewerkers vanuit alle afdelingen die je inzet op events.

Vind je dit interessant?
Stage lopen bij NS betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt. Naast een zorgvuldige begeleiding ontvang je een aantrekkelijke stagevergoeding (tussen de 350 en 500 euro per maand). En nog een leuk feitje: we hebben we een stagevereniging (interNS) die jou de mogelijkheid biedt om kennis te maken met andere stagiair(e)s. Het is niet mogelijk om deze stage om te buigen naar een afstudeerstage.

Beschikbaarheid
De startdatum van de stage is februari 2018 en duurt ongeveer 5 maanden fulltime (36 uur).