Lijkt het je gaaf om events te organiseren voor potentiële kandidaten van de bank? Denk hierbij aan inhousedagen op het hoofdkantoor in Amsterdam, maar je zult ook op pad gaan en aanwezig zijn op diverse evenementen door het hele land. Je denkt actief mee over hoe we deze events aansprekender kunnen maken en hoe we zo optimaal mogelijk het beste talent kunnen aantrekken. Samen met de Graduate Recruiters verricht je CV selecties en woon je selectiegesprekken bij met kandidaten voor onze startersprogramma’s. Ook maak je deel uit van diverse projecten, zoals doelgroeponderzoek, concurrentieanalyses, de Club ABN AMRO stagiairs en het opzetten van talent communities. Daarnaast krijg je volop de ruimte om je eigen ideeën te implementeren of een eigen onderzoek op te zetten. Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën!

Je werk
Als stagiair(e) binnen de afdeling Talent Attraction werk je mee aan de werving en selectie van de beste starters voor onder andere onze talentprogramma's. Daarnaast draag je bij aan de organisatie van wervingsevenementen en voer je CV selecties uit. Ook ben jij het eerste aanspreekpunt voor sollicitanten. Je hebt een belangrijke rol op het gebied van de inzet van diverse kanalen, waaronder social media en andere online platforms, specifiek gericht op het aantrekken van de beste studenten. Je werkt daarom nauw samen met zowel Graduate Recruiters als onze Marketing Specialisten.

Je werkomgeving
Je werkt op de afdeling Talent Attraction. Dit is een nieuw, jong en dynamisch team met als doelstelling de beste talenten voor ABN AMRO te vinden, verbinden en behouden. Onze ambitie is om in 2018 verder te bouwen aan talent communities, waar jij als stagiair(e) een wezenlijke bijdrage aan kunt leveren. Daarnaast werk je nauw samen met de Graduate Recruiters en krijg je de kans om mee te denken over de toekomst van HR. We zullen werken op de zogeheten agile manier: dus in multidisciplinaire teams en in korte sprints. Zo krijg jij dus de kans om met veel verschillende mensen samen te werken en jouw input te geven. Wat voor talent trek jij aan voor de bank van de toekomst?

Je profiel
Je bent een enthousiaste en zelfstandige student met HBO of WO denkniveau en de ambitie heeft het beste uit jezelf te halen tijdens je stage. Je bent van nature nieuwsgierig en leergierig, zodat je je in korte tijd inwerkt wordt in de wereld van HR en Graduate Recruitment. Sociaal en communicatief vaardig als je bent leg je snel contact met diverse collega's en ben je een klantgericht aanspreekpunt voor onze kandidaten. Je komt goed tot je recht binnen een hectische en dynamische omgeving, en behoudt ondanks de diversiteit aan werkzaamheden het overzicht.- HBO of WO werk- en denkniveau;- Diverse studieachtergronden (bijv. Bedrijfskunde, Economie, HRM, Marketing, Communicatie, Arbeids- en Organisatie Psychologie);- Je hebt affiniteit met het vakgebied van werving en selectie. Bij voorkeur heb al enige ervaring opgedaan met event organisatie en/of projectmanagement;- Je bent leergierig en hebt een hands-on mentaliteit, gaat lekker op samenwerken, bent oplossingsgericht en creatief;- Communicatief sterk. Wij zoeken doorlopend toppers die ons team komen versterken. Je hoeft hiervoor niet ingeschreven te staan bij een onderwijsinstelling. Startdatum en stageduur worden in overleg vastgesteld.

We bieden
Je krijgt de kans om mee te werken in een hecht team binnen een dynamische omgeving, waar je veel leert en feedback krijgt van je betrokken team. Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. En wie weet dat je daarna zelf kunt doorstromen in een van de mooie startersprogramma’s van de bank. Tijdens je stage draait het verder niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en de bank beter leert kennen. Als stagiair Graduate Recruitment zul jij de rol van voorzitter op je nemen binnen de CASt. Jij krijgt de kans om zelf met nieuwe ideeën te komen voor events voor alle stagairs van de bank. Wil jij de CEO uitnodigen, een workshop over Artifical Intelligence neerzetten of een College Tour organiseren met inspirerende sprekers van binnen én buiten de bank? Doen!

Interesse?
Ben je geïnteresseerd? Reageer dan op de vacature met je CV en motivatie. Neem voor meer informatie contact op met onze Graduate Stephanie van Heusden via stephanie.van.heusden@nl.abnamro.com.