EEN HR STAGEPLEK WAAR JE HET VERSCHIL MAAKT BIJ HET OPLEIDEN VAN ONZE MEDEWERKERS!

Wil je graag ’Leren en laten leren’? Dan is deze HR Development meewerkstage echt iets voor jou. Bij MN ontwikkelen we continu onze professionals die ervoor zorgen dat 2 miljoen mensen van hun pensioen genieten. Vandaag. Morgen. En overmorgen.

WAAR GA JE WERKEN?
Binnen de afdeling HR kom je te werken in het expertise centrum Ontwikkelen & Opleiden. Hier werken we aan het realiseren van een opleidingsbeleid waarin persoonlijk leiderschap centraal staat. We ontwikkelen en begeleiden programma’s voor leiderschap, teamontwikkeling en een uitdagend traineeship.

WAT GA JE DOEN?
Je gaat het team Development ondersteunen in het plannen, organiseren en regelen van trainingen, opleidingen en ontwikkelprogramma’s. Het meest praktische werk bestaat uit het reserveren van zalen, lunches en technische ondersteuning, contact onderhouden met opleiders en deelnemers, beantwoorden van praktische vragen van medewerkers en managers, uitzetten van en rapporteren over evaluaties ed. Daarnaast doe je mee in veranderprojecten waarbij je mee kan denken over en werken aan hoe MN mensen aan het ontwikkelen en in beweging krijgt.

Ben jij geïnteresseerd in het leren kennen van mensen en hun drijfveren, wil je een kei worden in het maken van profielen en steek je graag je handen uit de mouwen bij het organiseren van workshops dan is dit een plek waar je je verder kan ontwikkelen.

WIE BEN JIJ?
Een bachelor of master student met belangstelling voor het ontwikkelen van mensen. Je bent op zoek naar een stage waarin je vanaf dag één mee gaat werken en een bijdrage gaat leveren. Je combineert communicatieve vaardigheden met zelf startend vermogen en een gezonde dosis nieuwsgierigheid.

DIT STAAT OP JE CV

  • Dat je staat ingeschreven als student aan een erkende universiteit of HBO
  • Dat je sterk houdt van variatie in je werk
  • Dat je soepel contact legt met anderen
  • Dat je graag samenwerkt en het leuk vindt om bijeenkomsten te organiseren

OVER ONS
MN is één van de grootste pensioenuitvoerders en vermogensbeheerders van Nederland. Hoe groot? Zo’n 990 MN’ers beleggen 130 miljard euro om 2 miljoen mensen van een pensioen te voorzien. Dat doen we met veel maatschappelijke passie en (dus) met een stevige focus op overmorgen. MN is gevestigd in het hart van Den Haag. Voor deze stage geldt dat je een stagevergoeding ontvangt. De stage start in februari en duurt vijf maanden (februari 2018, 24-32 uur).