HEINEKEN zoekt joú!

Iedere dag werken wij met trots aan onze toffe producten die jij zeker al eens in je hand hebt gehad op een feestje, tijdens een werk meeting of thuis op de bank. HEINEKEN is namelijk veel meer dan alleen bier. Wat dacht je van merken als Cristal Clear, Royal Club, Heineken 0.0, Amstel Radler en Birra Moretti. Wij werken actief aan het creëren van een fijne werkomgeving waar iedereen zich gerespecteerd voelt en gelijke kansen heeft. Jouw persoonlijkheid, kennis en competenties vormen het succes van onze organisatie.

De stage

Als Stagiair Integrale Veiligheid kom je voor deze opdracht terecht binnen de meest innovatieve brouwerij van HEINEKEN in ’s Hertogenbosch. De opdracht richt zich op het implementeren en verbeteren van een procesveiligheidsstandaard binnen onze brouwafdeling. Binnen jou rol krijg je uiteraard volop de gelegenheid om je verder te verdiepen en te specialiseren in de verschillende facetten van het vakgebied en natuurlijk het maken van ons prachtige bier. Met diverse vakspecialisten binnen de hogere veiligheidskunde zul je voldoende worden uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen!

Wij zijn op zoek naar een derdejaars stagiair(e) die gaat werken aan de implementatie en het verbeteren van een procesveiligheidsstandaard genaamd: “LOTO”. Het invoeren van dit systeem stimuleert, ondersteunt en resulteert in meer veiligheidsbewustzijheidn en het vermogen op een eenvoudigere manier onze processen veilig te stellen. Daarnaast zullen ook rapportage Asbest en Machine veiligheid thema’s zijn.

Tijdens je stage krijg je de ruimte om HEINEKEN als bedrijf te leren kennen, ook buiten jouw afdeling en HEINEKEN. We geven jou het vertrouwen en de vrijheid, zodat je als een echte ondernemer te werk kunt gaan. We halen de buitenwereld graag naar binnen en daarom omarmen wij nieuwe, frisse ideeën met enthousiasme. Uiteraard altijd met de begeleiding die voor jou passend is.

De afdeling

Je zul worden gestationeerd op de afdeling Brouwen waar je het team komt versterken bestaande uit ongeveer 40 gepassioneerde professionals. De omvang en complexiteit van onze processen maakt de opdracht spannend en uitdagend. Daarnaast krijg je ruime gelegenheid om ook de SHE afdeling te ondersteunen bij onder andere incident-onderzoek, het opzetten en geven van veiligheidstrainingen, het doen van veiligheidscommunicatie en het maken van deployments op data waaruit nieuwe verbeteracties volgen.

De arbeidsvoorwaarden

  • Jouw startdatum is 1 september 2022
  • De stage is fulltime (in overleg is ook 4 dagen in de week mogelijk)
  • De duur van de stage is 5 of 6 maanden (dit gaat in overleg met je stagebegeleider)
  • Je staat ingeschreven bij een onderwijsinstelling
  • Het is een meewerkstage
  • Jouw standplaats is ‘s Hertogenbosch
  • Je ontvangt een stagevergoeding van €500 (HBO/WO)
  • Je ontvangt een laptop
  • Je geniet van 2 vakantiedagen per maand (o.b.v. fulltime)
  • Als je geen ov-studentenproduct hebt, worden jouw kosten voor woon-werkverkeer volledig vergoed

De start van jouw stage

Samen met een diverse groep stagiairs van verschillende afdelingen zul jij aan jouw stage bij HEINEKEN beginnen. Samen worden jullie wegwijs gemaakt in de organisatie. Verder kun je samen met je mede stagiair(e)s leuke activiteiten organiseren.

De unieke jij!

We zijn op zoek naar een echte procesdenker met sterk analytisch vermogen. Je steekt graag de handen uit de mouwen, bent besluitvaardig, stressbestendig en een echte teamspeler. Je wilt graag werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Ook ben je zelfstandig! Uiteraard word je enthousiast van een cultuur van continu verbeteren en wil je daar graag aan bijdragen!

Wij vinden dat iedereen unieke talenten heeft en zijn daarom op zoek naar jou!

Interesse?

Wat leuk! Voor meer informatie over deze vacature of over de sollicitatieprocedure, kun je contact opnemen met werkenbijheinekennederland@heineken.com. Je kunt natuurlijk ook gelijk solliciteren door te klikken op de “solliciteer nu” knop. Hierna vragen we je wat gegevens in te vullen, een korte motivatie voor de stage te schrijven en jouw meest recente CV te uploaden.

De organisatie

HEINEKEN is al meer dan 150 jaar marktleider. We hebben een familiegeschiedenis en Nederlands erfgoed waar we trots op zijn. Deze trots komt terug in ons ondernemerschap en nemen we mee in alles wat we doen en waar we komen. We zijn merkenbouwers en de onmisbare schakel tussen de brouwerijen en hét perfecte biertje bij mensen thuis of op het terras.

Samen staan we voor onze kernwaarden: passie voor kwaliteit, genieten van het leven en respect voor mens en milieu. We pleiten altijd voor verantwoord alcoholgebruik, voelen ons nauw verbonden met de Nederlandse maatschappij en lokale gemeenschap en streven er voortdurend naar om onze impact op onze planeet te verbeteren.

Het omarmen en vieren van diversiteit is de kern van het doel van HEINEKEN om "de vreugde van echte saamhorigheid te brouwen om een betere wereld te inspireren". Wij geloven dat mensen die zo divers zijn als onze brouwsels - inclusief en niet beperkt tot geslacht, etniciteit, leeftijd, seksuele geaardheid, religieuze overtuiging, nationaliteit, sociale achtergrond, handicap en denkstijl - ons leven verrijken en ons bedrijf versterken. We verwelkomen en overwegen sollicitaties van alle gekwalificeerde kandidaten, omdat we pleiten voor een cultuur van verbondenheid die eerlijke en gelijke kansen voor iedereen biedt.

Heb jij feedback op deze vacature? Mail dan naar werkenbijheinekennederland@heineken.com

Jessie Boot - recruiter bij HEINEKEN
Jessie Boot
Stel je vraag via: