Critical Minds geeft jonge en ervaren talenten de kans om te ondernemen vanuit hun eigen visie en kracht. Met ons motto: ‘Combining Business, Fun and Purpose’, dagen wij mensen uit om het verschil te maken en verbetering te stimuleren. We brengen mensen en organisaties in beweging door Critical Minds hands-on in te zetten. Dit doen wij op het gebied van o.a. projectbeheersing in industriële organisaties. Critical Minds is een zelfsturende organisatie waarin jezelf zijn centraal staat. Wij kennen geen managers, leidinggevenden of gelaagdheid, maar we zijn een hecht team waarin wij zelf verantwoordelijk zijn voor ons eigen succes en die van Critical Minds. Dit realiseren we onder andere door elkaar halfjaarlijks feedback te geven, een persoonlijk ontwikkeltraject en door visiedagen waarin we de visie en strategie van Critical Minds weer aanscherpen voor de toekomst. Op basis van onze merkwaarden ‘eerlijk’ en ‘avontuurlijk’ werken wij in vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Kortom: Een hecht team waarin openheid, vertrouwen en jezelf zijn centraal staat.


De stage
Leer jij graag wat bij tijdens je stage? Dan is een Office Management stage bij Critical Minds misschien wat voor jou! Critical Minds is een snelgroeiende jonge organisatie waarin je alle facetten van het ondernemen kunt ervaren. Je krijgt de kans om deel uit te maken van een gedreven team met een hele open en fijne werksfeer. Als Office management stagiair bij Critical Minds ondersteun je onze Officemanager met de organisatorische werkzaamheden van Critical Minds. Je helpt onder andere bij het bijhouden van inkomende communicatie en het organiseren van evenementen. Daarnaast werk je samen met verschillende anderen Critical Minds en pak je zelfstandig taken op. Samengevat betekent dit: • Interne (creatieve) projecten uitvoeren • Facilitaire Ondersteuning bieden • Opstellen als aanspreekpunt voor zowel interne als externe communicatie • Beheren van verscheidene netwerkkanalen • Organiseren van verscheidende in- en externe (klant) events • Diverse werkzaamheden op het kantoor.


Waar zijn we naar op zoek?
Je hebt een positieve en energieke instelling en je staat te springen om je persoonlijk te ontwikkelen en meer te leren over ondernemen. Je werkt graag samen met andere mensen, maar je kan ook goed zelfstandig taken oppakken. Daarnaast volg je een HBO of WO studie en heb je affiniteit met Officemanagement. Tot slot ben je beschikbaar voor minimaal 3 dagen per week.


Wat bieden we jou?
De mogelijkheid om in een jong dynamisch bedrijf, veel te leren en echt waarde toe te voegen. We ondersteunen je persoonlijke en professionele ontwikkeling met uitdagende projecten en leermogelijkheden. Daarnaast organiseren we geweldige team-uitjes, vrijdagmiddag borrels en bieden we je een stagevergoeding van 500 euro per maand (op fulltime basis). Ben je nieuwsgierig en herken je jezelf in deze omschrijving? Solliciteer direct hier