Word jij mijn opvolger?
Het afgelopen halfjaar heb ik een meeloopstage gedaan bij Qompas, binnen de unit Campus Recruitment & Arbeidsmarktcommunicatie. De afgelopen zes maanden heb ik op het gebied van marketing meegeholpen met het organiseren van verschillende marketingprojecten. Zo heb ik onder andere studenten ondersteund bij hun loopbaanoriëntatie, het contact met klanten en bedrijven onderhouden, de talenten van Qompas begeleid, trainingen bezocht en was ik aanwezig op bedrijvendagen; dit is zomaar een greep uit mijn uitdagende en afwisselende stage. Het ene moment was ik bezig met het vinden van de juiste student voor een traineeship, het volgende moment schreef ik een item voor de nieuwsbrief, en een andere keer adviseerde ik een student hoe hij zijn CV beter kan laten aansluiten op de wensen van de werkgever.

Mijn periode zit er bijna op, dus ben jij een HBO of WO student die op zoek is naar een leuke en leerzame meeloopstage? Dan ben ik naar jou op zoek om mij te komen vervangen!

Functieomschrijving
Voor de unit Campus Recruitment & AMC is Qompas op zoek naar een stagiair voor een meewerkstage voor een periode van minimaal 4 maanden, vijf dagen in de week en startent op 2 februari 2015.

Functie-eisen
Je hebt een HBO of WO studieachtergrond en bent ondernemend, flexibel en zelfstandig. Je bent een echte meedenker met groot zelf startend vermogen. Ook ben je communicatief, sociaal en representatief. Uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands is noodzakelijk.

Qompas biedt een ruime stagevergoeding, goede begeleiding tijdens je stage en een leerzame en leuke plek om werkervaring op te doen. Ons kantoor is gevestigd in Leiden.

Het team
Het bedrijf bestaat uit een hecht team van 25 bevlogen collega’s met een passie voor talentontwikkeling, marketing en nieuwe media, dat intensief samenwerkt aan de ontwikkeling van een succesvol concept. De sfeer is collegiaal, informeel en er is veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Je eigen team zal uit zeven man bestaan.

Over Qompas
Qompas.nl is het grootste studiekeuze en carrièrekeuze netwerk in Nederland. Meer dan 250.000 scholieren, studenten en young professionals brengen wij rondom het moment van hun studiekeuze, carrièrekeuze en loopbaan oriëntatie samen met onderwijsinstellingen, top werkgevers, branches en beroepen.

Qompas is gegroepeerd rondom drie clusters: een unit die zich focust op de ontwikkeling van LOB-methodes voor middelbare scholen. Een unit die universiteiten en hogescholen adviseert rondom Onderwijsmarketing en Instroomverbetering, en de unit Campus Recruitment & Arbeidsmarktcommunicatie.

Binnen de unit Campus Recruitment & AMC ontwikkelen we allerlei diensten om studenten te ondersteunen bij hun eerste carrièrestap. De website Qompas CarrièreStart is daar een voorbeeld van. Maar ook de CV-adviesgesprekken, jaarlijkse Qompas SollicitatieGids, 1-op-1 coachinggesprekken, business courses etc etc.

Daarnaast helpen we een binnen deze unit bedrijven met het aantrekken van jong talent en het ontwikkelen van hun "werkgeversbrand".

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anouk Kon, manager Campus recruitment & Arbeidsmarktcommunicatie op (071) 581 55 81 of via ako@qompas.nl.