Van veel evenementen is het momenteel onduidelijk in welke vorm ze worden aangeboden. We doen er alles aan om je de juiste informatie te geven, maar check voor de zekerheid ook altijd even de site van de betreffende werkgever met informatie over evenementen en sollicitatieprocedures

Zoek jij een uitdagende stage in een snelle en dynamische omgeving? Waarbij je de dealingroom van ABN AMRO van verschillende kanten leert kennen? Zoek je een combinatie van strategische opdrachten, business transformatie en business support? Dan is deze stage iets voor jou. Vanaf de Zuid-As in Amsterdam ga je met een gedreven team aan de slag met diverse projecten om de verschillende desks nóg beter te laten presteren. Grijp deze kans om de complexe wereld van financiële producten beter te leren kennen en jezelf te ontwikkelen naar de professional die je wil zijn. Vertel ons jouw verhaal. We horen graag van je!

Je werk
Strategy & Business Development verbindt de strategische en operationele onderdelen binnen de Global Markets omgeving. Je werkt samen met collega's uit verschillende teams en leert zo de complexe, internationale wereld van financiële markten kennen. Wil je een diverse, uitdagende en leuke stage? Wil je continu bezig zijn een servicegerichte en kritische aanpak te combineren om impact te leveren? Dan ben je hier aan het juiste adres!De onderwerpen waar je aan zal werken zullen afhangen van de agenda van het team, jouw kennis en ervaring en wat je tijdens je stage laat zien. Hands-on operationele activiteiten zullen ook zeker tot jouw takenpakket behoren. Je kunt in korte tijd veel leren!

Je werkomgeving
Global Markets bedient de grootzakelijke klanten van ABN AMRO door te voorzien in hun behoefte aan financiële producten. De afdeling Strategy & Business Development (S&BD) ondersteunt Sales, Trading, ECM en DCM in het realiseren van hun omzetdoelstellingen en strategie samen met haar partners in de waardeketen. S&BD bestaat uit een aantal teams: Business Management, Business Control, Front Office Support, change team Transfer (focus op Equities, Securities Finance, Trade Reporting & ECM) en change team Terrifix (focus op Foreign Exchange, Rates, Fixed Income, Commodities & DCM). Afhankelijk van de workload binnen de verschillende teams en jouw affiniteit zul je bij een van deze teams stage lopen.

Je profiel
We zoeken een enthousiaste stagiair met een can-do mentality, die het team helpt bij alle voorkomende projecten waarbij je de business van Global Markets goed leert kennen. Wij zoeken een student die beschikt over uitstekende analytische vaardigheden en snel tot de kern van de zaak kan doordringen. Iemand die zelfstandig werkt, niet bang is om initiatief te tonen, goed prioriteiten kan stellen maar ook op tijd om hulp durft te vragen. Herken jij je hier in? Check je profiel:

  • Je hebt excellente analytische vaardigheden en oog voor detail;
  • Je werkt zelfstandig en proactief, waarbij je kunt prioriteren;
  • Je kijkt er naar uit om in korte tijd veel te leren in een uitdagende omgeving;
  • Je hebt affiniteit met finance en financiële markten;
  • Je ben sociaal vaardig en maakt makkelijk contact;
  • Je bent van natuurlijk nieuwsgierigheid en kunt theorie vertalen naar de praktijk;
  • Je beheerst Nederlands en Engels uitstekend in zowel woord als geschrift;
  • Je bent minimaal derdejaars bachelor student (WO);
  • Je bent beschikbaar vanaf 1 februari voor een periode van zes maanden.

We hebben helaas niet de capaciteit in ons team om een afstudeerstage of andere opdracht tijdens de stage goed te kunnen begeleiden.

We bieden
ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Een stage is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen en ABN AMRO écht te leren kennen. Hierbij draait het niet alleen om wat je ABN AMRO te bieden hebt, maar ook om jezelf te ontwikkelen tot een professional en jouw persoonlijke leerdoelen te behalen. Ontwikkeling staat binnen ABN AMRO hoog op de agenda. De mensen om je heen geven je meer dan voldoende feedback, waarmee je snel betere inzichten kunt krijgen in je sterktes en interesses. Zo kan je verder werken aan je product kennis en soft skills waaronder presentatievaardigheden, stakeholder management skills en beïnvloedingsvaardigheden.Gedurende je stage bieden we de kans om bij één van de andere teams van S&BD een tijdje mee te draaien. Dit gebeurt in overleg met je stagebegeleider en het team waar je eventueel mee zou willen werken.ABN AMRO heeft meer te bieden dan alleen een stage. Om je netwerk voor later uit te breiden en je medestagiairs te leren kennen is er CASt (Club ABN AMRO Stagiairs). CASt organiseert diverse borrels, lezingen, lunchen, boottochten en bijeenkomsten met sprekers uit de bancaire sector. Een perfecte manier om zoveel mogelijk uit je stageperiode bij ABN AMRO te halen.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu online op deze vacature. Je kunt op deze vacature reageren tot en met vrijdag 27 december. Neem voor meer informatie contact op met: Charlotte Valkenet, Business Manager Strategy & Business Development Global Markets via charlotte.valkenet@nl.abnamro.com. We maken graag kennis met je