Ben jij een enthousiast en ambitieus (aanstormend) commercieel talent en ben jij op zoek naar een inspirerende plek waar je waardevolle ervaring op kan doen op het gebied van Trade Marketing? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je Stage
Tijdens deze veelzijdige en uitdagende stage werk je nauw samen met onze Trade Marketeers Out of Home. Je ondersteunt hen bij de invulling en uitrol van een aantal grote projecten, zoals:

 • Het zichtbaar maken van onze bestaande merken en nieuwe productinnovaties
 • Het opzetten en uitrollen van activatie campagnes
 • Het organiseren van mooie merkcampagnes
 • Het uitvoeren van Trade Marketing activiteiten in de horeca

Je wordt niet alleen uitgedaagd om mee te werken maar ook om actief mee te denken en je mening te geven! Je krijgt een goed beeld van de diverse onderwerpen op het gebied van Trade Marketing die hoog op de agenda staan bij Vrumona en je leert de organisatie goed kennen. Er is binnen deze stage veel ruimte voor eigen initiatief en je draait volwaardig mee in het team. Je wordt tijdens je stage begeleid door een Trade Marketeer uit het team.

Je werkveld

Tijdens deze stage ben je onderdeel van het Trade Marketing Out of Home team. Dit is een jong, gemotiveerd en ambitieus team bestaande uit vier Trade Marketeers, een Trade Marketing Coördinator en de Manager Trade Marketing. Dit team is de spil tussen Sales en Marketing, waardoor je ook veel met deze collega’s zult samenwerken. Afhankelijk van je opdracht zul je regelmatig contact hebben met externe leveranciers.

Je profiel

Wij zoeken iemand met ijzersterke commerciële vaardigheden. Je komt niet alleen met creatieve oplossingen maar weet anderen hierin ook mee te krijgen. Je bent een teamplayer, heel communicatief en resultaatgericht. Een klantgerichte houding zit in jouw DNA en je wordt blij van een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is.
Verder:

 • Zit je in de eindfase van je Commerciële studie (HBO of WO)
 • Heb je (aantoonbare) interesse in (Trade) Marketing
 • Kan je goed organiseren en plannen
 • Ervaring binnen de horeca en/of beverage industrie is een pré.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren voor deze stage.

Proef de dynamiek!

Vrumona is een enthousiaste organisatie met een platte structuur en korte lijnen. We zijn een innovatieve organisatie, waarbij de klant centraal staat. Dit komt tot uiting in het gevarieerde aanbod van onze merken, zoals Crystal Clear, Royal Club, Sourcy, en Pepsi. Bij Vrumona werken ondernemende, betrokken werknemers met een sterke drive. Medewerkers die authentiek durven te zijn en (verantwoorde) risico’s durven en mogen nemen.
Tijdens je stage krijg je ook de ruimte om Vrumona als bedrijf te leren kennen, ook buiten de afdeling. Je werkt aan een eigen opdracht, wat vraagt om doorzettingsvermogen en een proactieve houding. Natuurlijk helpen we je als dat nodig is. Naast dat je Vrumona leert kennen, leer je als stagiair ook de andere stagiairs van alle afdelingen kennen. Zo worden er stagiaire activiteiten georganiseerd zoals rondleidingen door onze fabriek.

Je arbeidsvoorwaarden

 • De startdatum van de stage is 1 februari 2018;
 • De duur van de stage is 4-6 maanden;
 • Je bent fulltime beschikbaar;
 • Het is een meeloopstage 5 dagen per week, géén afstudeerstage.
 • Je wordt tijdens de stage begeleid door iemand uit Trade Marketing Out of Home team;
 • Je standplaats is Bunnik;
 • Je ontvangt een maandelijkse stagevergoeding;
 • Indien je niet (meer) beschikt over een OV is reiskostenvergoeding bespreekbaar.

Interesse?

Enthousiast om aan de slag te gaan? Klik dan nu op de sollicitatiebutton! Voor informatie over deze vacature of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Paul Pesman, Trade Marketing Out of Home via paul.pesman@vrumona.nl. We kijken uit naar je sollicitatie!

Bij HEINEKEN brouwen we geweldig bier en bouwen we geweldige merken. We zijn toegewijd om onze klanten en medewerkers overal ter wereld te verrassen en te prikkelen. We hebben een trotse historie in brouwen en in onze gemeenschappen. Met activiteiten in meer dan 70 markten ter wereld zijn we 's wereld meest internationale brouwer. https://careers.theheinekencompany.com 

Willemijn Cortenraad - Campus Recruiter - recruiter bij HEINEKEN
Willemijn Cortenraad - Campus Recruiter
Stel je vraag via: