Ga je aan de slag bij de adviesgroep Transport & Planning Amersfoort dan geef je je directe omgeving letterlijk een gezicht. Je werkt samen met collega’s van andere disciplines aan dit soort concrete ingrepen in de regio. Soms draag je ook bij aan ambitieuze grote projecten zoals een masterplan voor een wijk, brug of vliegveld ergens in het buitenland. Je werk heeft in alle gevallen een stevige impact op ons dagelijks leven.

Wij leveren integrale adviezen op het gebied infrastructuur, planologie en inrichting van de openbare ruimte, zowel aan publieke- als private opdrachtgevers. Dit brede takenpakket is kenmerkend voor de adviesgroep Transport & Planning Midden Nederland. We verwachten dan ook van iedere medewerker een zekere veelzijdigheid. Je rol en werkzaamheden kunnen per project verschillen.

Functieomschrijving
Als stagiair(e) staat in ieder geval voorop dat jij kennis maakt met werken bij een mooi bedrijf met interessante projecten, waardoor je jezelf gaat ontwikkelen. De aanleg van de woningbouwlocatie Blaricummermeent, de herinrichting van het centrum van Zeist, de ontwikkeling van een handboek voor de Openbare Ruimte voor een gemeente, de aanpassingen en aanleg van N-wegen in Utrecht en Flevoland. Dit zijn voorbeelden van een aantal grootschalige projecten waar jij een bijdrage aan zou kunnen leveren!

Functievereisten

  • HBO/WO-student; 2e, 3e of 4e jaars;
  • Opleiding in bijvoorbeeld: Planologie, Built Environment, Construction Management & Engineering, Civiele Techniek/Civil Engineering, Technische bedrijfskunde;
  • Beheersing van de Nederlandse taal;
  • Bij voorkeur woonachtig in de regio Midden Nederland.

Arbeidsvoorwaarden
Als één van de grootste ingenieursbureau van Nederland zijn we innovatief, maar realistisch. Perfectionistisch, maar daadkrachtig. Verrassend, maar altijd en overal betrouwbaar. Dat is Royal HaskoningDHV. Ben jij dat ook? Dan is ons bureau echt iets voor jou. We bieden een goede werksfeer, waarbinnen collegialiteit en ontwikkeling van het bedrijf en de medewerkers de belangrijkste factoren zijn. Je krijgt persoonlijke begeleiding, wordt onderdeel van het team en werkt mee in verschillende projecten. Naast een mooie leer- en ontwikkelplaats bieden wij ook een stagevergoeding.

Vind je het leuk om bij ons stage te komen lopen? Geef dan in je motivatiebrief in ieder geval het volgende aan:

  • Waar ben je naar op zoek in een stage?
  • Wat maakt jou uniek?
  • Welke tijdsperiode zou jou uitkomen?

Contactinformatie
Wil je meer informatie over een stageplaats of bijbaan bij onze adviesgroep, neem dan contact op met Marijn Wildeboer, Hoofd van de adviesgroep Transport & Planning Midden Nederland, gevestigd in het hoofdkantoor in Amersfoort, via 06-51366111.

Heb je interesse stuur dan je CV en motivatiebrief op via de solliciteerknop op deze website.