Als stagiair(e) content management ben je de rechterhand van de twee Content Managers en help je hen bij het up-to-date houden van de website/app en het uitvoeren van a/b tests en gebruikersonderzoek. Op de NS International website komen dagelijks duizenden bezoekers die op zoek zijn naar een internationale treinreis. Help jij ze hun doel bereiken?

Je verwerkt zelfstandig aanpassingen of verbeteringen. Daarnaast krijg je een aantal projecten waar jij zelf verantwoordelijk voor bent. Onze laatste stagiaire heeft bijvoorbeeld al het voorwerk gedaan voor de overstap naar een nieuwe versie van het CMS. Zonder haar hulp was dit niet gelukt!

"Zo maak je samen met ons het reizen met de trein nog beter en leuker voor onze reizgers. Elke dag weer. De reis van morgen begint bij jou!"

Hier gebeurt het
Je gaat aan de slag binnen het E-Sales team en je ondersteunt de Content Managers. Het is een leuk en divers team dat bestaat uit 6 mensen. Daarnaast maak je onderdeel uit van een growth team waarin je veel kunt leren over online marketing en marketing/communicatie.

Bij NS International werken we ‘agile’ in growth teams. Dat zijn zelfsturende, multidisciplinaire teams die verantwoordelijk zijn voor een deel van de sales-funnel. Als stagiair dus een mooie kans om hierin mee te draaien! Je werkplek is op Amsterdam Centraal station in een modern kantoor met veel historie.

Dit neem je mee
Wij zoeken een HBO student die een opleiding volgt in de richting van communicatie en content management, zoals bijvoorbeeld Media-en Informatiemanagement, Management Toerisme of Communicatie. Je studieachtergrond is niet het belangrijkste, we zoeken iemand die veel ervaring in de praktijk op wil doen.

Ben jij communicatief vaardig, enthousiast, proactief, zelfstandig, heb jij enige kennis van html, Photoshop en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal? Dan ben jij degene die we zoeken.

Op NS kun je rekenen
Stage lopen bij NS betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen. Hierbij krijg je vanuit NS goede begeleiding. Naast een zorgvuldige begeleiding ontvang je een aantrekkelijke stagevergoeding. Tevens hebben we een stagevereniging (interNS) die jou de mogelijkheid biedt om kennis te maken met andere Stagiair(e)s en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is.

Solliciteren naar deze stage
De stage start in september 2018. Het betreft een meewerkstage voor 4 à 5 dagen in de week voor een periode van minimaal 4 maanden.

En? Ben je enthousiast geworden?
Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. Binnen enkele minuten ontvang je een automatische sollicitatiebevestiging. Wij laten je zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen twee weken weten of we je uitnodigen voor een gesprek.

Nog vragen?
Bel met Annabel Okkes van de stagedesk via 06-82385190 of mail naar stagedesk@ns.nl.

Goed om te weten:

  • Bij NS vinden we iedereen uniek. Dit zie je in alles wat we doen, en dus ook in ons aannamebeleid.
  • Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.
  • Een achtergrondonderzoek maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.
Dan Leenman - Recruitment Stagedesk - recruiter bij NS
Dan Leenman - Recruitment Stagedesk
Stel je vraag via: