Voor de unit Onderwijs is Qompas op zoek naar een stagiair voor een marktonderzoekstage. De stageperiode kan ingaan per medio februari of begin maart.

Jouw stage bestaat uit het opzetten en uitvoeren van een marktonderzoek bij universiteiten en hogescholen. Doelstelling is om in kaart te brengen op welke manier er invulling wordt gegeven aan het intake- en matchingproces bij nieuwe studenten die zich aanmelden. Welke systemen en systematiek wordt gebruikt? Wat zijn de ervaringen met matching, welke verbeterwensen zijn er nog, etc. etc.

Voor deze stage zoeken we een student met een HBO of WO studieachtergrond. Je hebt ervaring met en interesse in marktonderzoek, marketing, onderwijs etc. Je bent ondernemend, flexibel en zelfstandig. Je bent een echte meedenker met groot zelf startend vermogen. Ook ben je communicatief, sociaal en representatief. Uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands is noodzakelijk.

Qompas biedt een ruime stagevergoeding, goede begeleiding tijdens je stage en een leerzame en leuke plek om werkervaring op te doen. Ons kantoor is gevestigd in Leiden.

Het team
Het bedrijf bestaat uit een hecht team van 35 bevlogen collega’s met een passie voor talentontwikkeling, marketing en nieuwe media, dat intensief samenwerkt aan de ontwikkeling van een succesvol concept. De sfeer is collegiaal, informeel en er is veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Je eigen team zal uit zeven man bestaan.

Over Qompas
Qompas.nl is het grootste studiekeuze en carrièrekeuze netwerk in Nederland. Meer dan 250.000 scholieren, studenten en young professionals brengen wij rondom het moment van hun studiekeuze, carrièrekeuze en loopbaan oriëntatie samen met onderwijsinstellingen, top werkgevers, branches en beroepen.

Qompas is gegroepeerd rondom drie clusters: een unit die zich focust op de ontwikkeling van LOB-methodes voor middelbare scholen. Een unit die universiteiten en hogescholen adviseert rondom Onderwijsmarketing en Instroomverbetering, en de unit Campus Recruitment & Arbeidsmarktcommunicatie.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Alexis Eustatia (071) 581 55 81 of via hrm@qompas.nl.

Solliciteren kan rechtstreeks via het Qompas platform of door te mailen naar hrm@qompas.nl