NS is bezig met de implementatie van Office 365 en daarbij hoort ook het onderdeel Microsoft SharePoint. Binnen de locatie NedTrain Componentenbedrijf (NCB) wil men graag efficiënter en eenvoudiger documenten met elkaar kunnen delen. Dit kan gerealiseerd worden door het ontwikkelen van een site in de NS Sharepoint omgeving. Het NCB is op zoek naar een stagiare die deze Sharepoint site voor de locatie wil inrichten. Daarnaast is er behoefte aan instructie aan medewerkers om Sharepoint te leren gebruiken.

Waar ben je goed in?

  • Je doet een HBO-opleiding in de richting van ICT
  • Je kan zowel zelfstandig als samen met de eindgebruiker werken aan een oplossing
  • Je bent flexibel en collegiaal

Hier ga je werken

NedTrain
NedTrain is een dochteronderneming van de NS en is dé specialist in onderhoud aan treinstellen. Van technisch onderhoud tot snelle servicebeurten en van reiniging tot korte en lange termijn revisie: NedTrain zorgt ervoor dat de 1,2 miljoen treinreizigers van NS dagelijks op tijd, veilig en in een schone trein op hun bestemming komen.
Al meer dan 165 jaar zorgen we dat de treinen van onze klanten goed en veilig blijven rijden. We doen dat op 30 strategische plaatsen aan het Nederlandse spoorwegnet. NS vertrouwt NedTrain het onderhoud van haar materieel toe, maar ook Arriva, Syntus en Veolia maken gebruik van onze expertise.

NedTrain Componentenbedrijf
Het NedTrain Componentenbedrijf (NCB), een locatie van NedTrain in Berkel-Enschot, herstelt en reviseert componenten die uit treinen komen. Dit varieert van grote en complexe componenten zoals panthografen en compressoren tot kleine componenten zoals noodremtrekkers. Om dit te kunnen doen heeft het Componentenbedrijf verschillende productieafdelingen, gespecialiseerd in pneumatiek, electronica en mechanica. Op deze afdelingen worden componenten zodanig gereviseerd dat ze weer als functioneel nieuw beschouwd kunnen worden. Hoge kwaliteit en korte doorlooptijden staan hierbij voorop.

Vind je dit interessant?
Stage lopen bij NS betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt. Naast een zorgvuldige begeleiding ontvang je een aantrekkelijke stagevergoeding (tussen de 350 en 500 euro per maand). Tevens hebben we een stagevereniging (interNS) die jou de mogelijkheid biedt om kennis te maken met andere stagiair(e)s en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is. Heb je belangstelling voor deze stage? Je kunt direct solliciteren door op de button ‘solliciteren’ te klikken waarbij je gevraagd wordt om je CV en motivatiebrief toe te voegen.

Beschikbaarheid

  • Afstudeeropdracht/ stage
  • Fulltime
  • Per direct of in overleg