Wil jij bijdragen aan de meest aantrekkelijke aanbiedingen van de Lidl Plus app voor onze klanten? Ben jij een echte duizendpoot en heb je neus voor de wensen van onze klanten? Dan is deze stage voor jou!

Voor de afdeling inkoop promoties & CRM zijn we per februari 2021 op zoek naar een enthousiaste stagiair die wil leren hoe het er binnen een groot retail bedrijf aan toe gaat.

De baan
Als stagiair promoties & customer relationship management ben je onderdeel van een nieuw en gedreven team op ons hoofdkantoor in Huizen. Je bent onderdeel van de Actie / Digital afdeling en levert een bijdrage aan onze loyaliteitsstrategie voor onze klanten.

Je ondersteunt onze collega’s met de meest uiteenlopende zaken zoals het bedenken en uitzetten van nieuwe acties, interne communicatie over de acties en krijgt de eigen verantwoordelijkheid over alle acties die betrekking hebben op de opening van onze nieuwe filialen, maar je houd je ook bezig met het analyseren van alle klantdata. Daarnaast heb je ook veel contact met verschillende afdelingen zoals Marketing, Klantenservice en Supply Chain.

In deze stage kun je jezelf ontwikkelen op veel verschillende vlakken en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. We bieden je kansen, waarbij ook jouw eigen inbreng wordt gewaardeerd!

Jouw profiel

  • Je bent nog bezig met je HBO/WO studie in de richting van Commercieel / Business / Digitalisering / Bedrijfseconomie.
  • Je bent 5-6 maanden 32 of 40u per week beschikbaar. Affiniteit met de retail is een pre.
  • Je bent commercieel ingesteld, flexibel en een spin in het web. Je vrienden omschrijven jou als proactief, gedreven en verantwoordelijk.
  • Je kunt goed zelfstandig werken maar ondersteunt en helpt ook graag anderen.
  • Je durft kritisch te kijken naar jezelf en de afdeling en durft ook met jouw ideeën te komen.

Wij bieden

  • Een unieke kans waarbij je binnen een grote internationale organisatie kunt mee werken.
  • Je wordt onderdeel van een afdeling waar je als stagiair kan floreren en zeker niet in een gespreid bedje terecht komt.
  • Je wordt goed begeleid en ontvangt een stagevergoeding.
  • Mogelijkheid om jouw stage te combineren met een opdracht / scriptie vanuit je studie.

Wij zijn
Als grootste supermarktketen in Europa zijn we actief in 30 landen. In Nederland hebben we meer dan 19.000 medewerkers in ruim 400 filialen. De klant staat bij ons centraal en we hebben oog voor duurzaamheid, bijvoorbeeld door steeds meer biologische, diervriendelijke en duurzame producten in ons assortiment op te nemen én door de bouw van de meest duurzame distributiecentra van Nederland. Die betrokkenheid strekt zich ook uit tot onze medewerkers. Lidl zorgt voor een gezonde werk-privé balans, voldoende groei- en ontwikkelingsmogelijkheden en uiteraard de juiste beloning. Daarnaast staat diversiteit bij Lidl hoog op de agenda. Samen maken we Lidl!

Interesse?
We zien jouw sollicitatie graag uiterlijk voor 9 november tegemoet!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze Campus recruiter, Iris Schoormans, via Iris.Schoormans@lidl.nl.

Iris Schoormans - Campus Recruiter & Employer Branding - recruiter bij Lidl
Iris Schoormans - Campus Recruiter & Employer Branding
Stel je vraag via: