Dé kans om jezelf binnen onze organisatie én je vakgebied te ontwikkelen.

Wat ga je doen?

Wij zijn per direct op zoek naar een derde- of vierdejaars student (Technische) Natuurkunde met voldoende kennis van elektrotechniek en elektrostatische principes. Je levert een onderzoeksbijdrage aan de ontwikkeling van een methodiek voor reinigen van lucht, verontreinigd met fijn stof (PM10 en PM 2,5). Oranjewoud heeft op dit vlak een innovatief idee, dat verder moet worden uitgewerkt.

De opdracht bestaat uit een theoretisch en praktisch deel. Je start met een theoretisch onderzoek, waarbij je je kennis van elektrotechniek aanspreekt. Het theoretisch deel vormt de basis voor een voorontwerp, dat je nader uitwerkt, inclusief de globale dimensionering. In het laatste deel van de opdracht ga je aan de slag met de schaalmodellering van het ontwerp.

Wat biedt Oranjewoud?

Oranjewoud is een moderne organisatie die vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan. Oranjewoud ziet een afstudeerstage als een prima gelegenheid om elkaar beter te leren kennen.

Een kans om je te bewijzen en ontwikkelen in een omgeving vol met uitdagingen. Jouw stage kan daarom een mooie start zijn van een carrière bij Oranjewoud.

De duur van de stage is minimaal acht weken en maximaal drie maanden. Gedurende deze periode ontvang je gedegen begeleiding vanuit Oranjewoud en vanuit de TU Eindhoven, afdeling Electrical Engineering. Je krijgt de mogelijkheid om gedurende je stage theorie en praktijk af te wisselen. Uiteraard bieden we een stagevergoeding.

Wat vragen we van jou?

  • Je studeert (Technische) Natuurkunde of een soortgelijke opleiding en je bent 3de of 4de jaars;
  • je hebt kennis van /affiniteit met aerodynamica en electrotechniek;
  • je kunt solo én in teamverband uit de voeten;
  • je hebt een pro-actieve en gedreven werkhouding;
  • je beschikt over een praktische vaardigheid, waardoor je in staat bent schaalmodellen te bouwen;
  • je bent innovatief en creatief.

Jouw werkomgeving

Als één van de grootste onafhankelijke advies- en ingenieursbureaus van Nederland is Oranjewoud actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Milieu is daar één van. De businesslijn Milieu biedt (semi)overheden en bedrijven zeer diverse dienstverlening op het gebied van milieu- en duurzaamheidsvraagstukken. Wij zien wet- en regelgeving niet als verplichting maar juist als een kans. Hierdoor zijn wij in staat de regels in het voordeel van onze klanten te laten werken. Daarmee leveren we onze meerwaarde. Je komt terecht in een team met een mooie mix van jonge en ervaren collega’s die elkaar ondersteunen.

Je wordt begeleid vanuit de Oranjewoud vestiging Capelle a/d IJssel.

Interesse?

Laat ons in een motivatiebrief en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en wanneer en hoe lang je beschikbaar bent.

Meer informatie:

Neem contact op met Ester Turubassa, telefoonnummer (0570) 50 13 74.