Functieomschrijving

Als stagiair binnen de afdeling Marketing help je mee met diverse marketingprojecten. Dat kunnen projecten zijn om de naamsbekendheid te onderzoeken, het vergroten van het talentennetwerk, meeschrijven aan magazines en nieuwsbrieven tot het organiseren van events. Het gaat om een meewerkstage maar er is in overleg ook voldoende ruimte voor een specifieke opdracht. Je stageperiode duurt minimaal 4 maanden.

Functie-eisen

Je hebt een studieachtergrond in de richting Marketing, Communicatie, Business of HRM. Je bent ondernemend, flexibel, zelfstandig. Je bent een echte meedenker met groot zelfstartend vermogen.Communicatief, sociaal en representatief. Uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands. Ervaring met office, excel, en databases is een pré.

Qompas biedt een ruime stagevergoeding, goede begeleiding tijdens je stage en een leerzame en leuke plek om werkervaring op te doen.

Over Qompas

Qompas (gevestigd in Leiden) is een jong dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van keuzesites voor scholieren, studenten en young professionals onder de naam Qompas Decision Tools. De tools helpen deze doelgroep bij keuzes op het gebied van studie, carrière en persoonlijke ontwikkeling.
Het bedrijf bestaat uit een hecht team dat intensief samenwerkt aan de ontwikkeling van een succesvol concept. De sfeer is collegiaal, informeel en er is veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Alexis Eustatia op (071) 581 55 81