Ben je op zoek naar een uitdagende stageplaats binnen een dynamisch bedrijf? Heb jij affiniteit met auto’s? Lees dan snel verder!

De baan
Bij Lidl hebben wij auto’s, veel auto’s. Wij zijn op zoek naar een stagiair voor ons team Wagenparkbeheer binnen de afdeling Procurement. Vanuit ons hoofdkantoor in Huizen, voorzien wij werknemers van auto’s. Het team Wagenparkbeheer houdt zich dagelijks bezig met de uitgifte en inname van leaseauto’s, het regelen van onderhoud, verzekeringen, schades, huur- en poolauto’s en alles wat daar bij komt kijken. Naast diverse ondersteunende taken, kun je zelf ook aangeven wat je wilt leren. Aan de hand van jouw leerplan worden passende opdrachten gegeven. Daarnaast heb je voldoende ruimte om je stage opdrachten uit te voeren.

Jouw profiel

  • Je bent nog bezig met je MBO of HBO studie en bent vanaf begin september 4 tot 6 maanden 24 tot 40 uur per week beschikbaar. Affiniteit met retail is een pré.
  • Administratief ben je sterk, daarnaast kun je goed zelfstandig werken en neem je graag het voortouw.
  • Je kijkt kritisch naar jezelf en de afdeling en signaleert kansen voor de organisatie.
  • Ook heb je enigszins affiniteit met auto’s.
  • Je bent in bezit van een rijbewijs B.

Wij bieden

  • De unieke kans om binnen een groeiende afdeling bij een grote internationale organisatie mee te werken.
  • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatieven.
  • Je wordt goed begeleid en ontvangt een stagevergoeding.
  • Mogelijkheid om jouw stage te combineren met een opdracht vanuit de studie.
  • Of hoor je liever van je toekomstige collega’s waarom zij voor Lidl kiezen? Lees dan hun verhalen op www.maakhetwaarbijlidl.nl!

Wij zijn

Als grootste supermarktketen in Europa zijn we actief in 30 landen. In Nederland hebben we meer dan 19.000 medewerkers in ruim 400 filialen. De klant staat bij ons centraal en we hebben oog voor duurzaamheid, bijvoorbeeld door steeds meer biologische, diervriendelijke en duurzame producten in ons assortiment op te nemen én door de bouw van de meest duurzame distributiecentra van Nederland. Die betrokkenheid strekt zich ook uit tot onze medewerkers. Lidl zorgt voor een gezonde werk-privé balans, voldoende groei- en ontwikkelingsmogelijkheden en uiteraard de juiste beloning. Daarnaast staat diversiteit bij Lidl hoog op de agenda. Samen maken we Lidl!

Interesse?
Wij zien jouw sollicitatie graag voor 10 juli tegemoet! Vragen? Neem contact op met Eliane Brouwer via 035-5232847.

Kim Molenaar - Corporate Recruiter - recruiter bij Lidl
Kim Molenaar - Corporate Recruiter
Stel je vraag via: