Ben je op zoek naar een stageplek waar jouw affiniteit met auto’s en administratieve werkzaamheden samenkomen? Wil je onderdeel zijn van een snel groeiende supermarkt? Dan is deze stage echt iets voor jou!

Voor de afdeling Procurement – onderdeel wagenparkbeheer zijn we per februari 2021 op zoek naar een enthousiaste stagiair die wil leren hoe het er binnen een groot dynamisch bedrijf aan toe gaat.

De baan
Bij Lidl hebben wij auto’s, veel auto’s. Wij zijn op zoek naar een stagiair voor ons team Wagenparkbeheer binnen de afdeling Procurement. Vanuit ons hoofdkantoor in Huizen, voorzien wij werknemers van auto’s. Het team Wagenparkbeheer houdt zich dagelijks bezig met de uitgifte en inname van leaseauto’s, het regelen van onderhoud, verzekeringen, schades, huur- en poolauto’s en alles wat daar bij komt kijken. Naast diverse ondersteunende taken, kun je zelf ook aangeven wat je wilt leren. Aan de hand van jouw leerplan worden passende opdrachten gegeven. Daarnaast heb je voldoende ruimte om je stage opdrachten uit te voeren.

Jouw profiel

  • Je bent nog bezig met je MBO of HBO studie en bent vanaf begin september 4 tot 6 maanden 24 tot 40 uur per week beschikbaar. Affiniteit met retail is een pré.
  • Administratief ben je sterk, daarnaast kun je goed zelfstandig werken en neem je graag het voortouw.
  • Je kijkt kritisch naar jezelf en de afdeling en signaleert kansen voor de organisatie.
  • Ook heb je enigszins affiniteit met auto’s.
  • Je bent in bezit van een rijbewijs B.

Wij bieden

  • De unieke kans om binnen een groeiende afdeling bij een grote internationale organisatie mee te werken.
  • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatieven.
  • Je wordt goed begeleid en ontvangt een stagevergoeding.
  • Mogelijkheid om jouw stage te combineren met een opdracht vanuit de studie.

Wij zijn

Als grootste supermarktketen in Europa zijn we actief in 30 landen. In Nederland hebben we meer dan 19.000 medewerkers in ruim 400 filialen. De klant staat bij ons centraal en we hebben oog voor duurzaamheid, bijvoorbeeld door steeds meer biologische, diervriendelijke en duurzame producten in ons assortiment op te nemen én door de bouw van de meest duurzame distributiecentra van Nederland. Die betrokkenheid strekt zich ook uit tot onze medewerkers. Lidl zorgt voor een gezonde werk-privé balans, voldoende groei- en ontwikkelingsmogelijkheden en uiteraard de juiste beloning. Daarnaast staat diversiteit bij Lidl hoog op de agenda. Samen maken we Lidl!

Interesse?
We zien jouw sollicitatie graag uiterlijk voor 9 november tegemoet!

Heb je nog vragen? Neem contact op met onze Campus Recruiter, Iris Schoormans, via Iris.Schoormans@lidl.nl

Iris Schoormans - Campus Recruiter & Employer Branding - recruiter bij Lidl
Iris Schoormans - Campus Recruiter & Employer Branding
Stel je vraag via: