Volg je op dit moment een HBO- of WO- studie en zit je in de laatste fase van je bachelor of master? Heb je affiniteit met statistisch onderzoek en statistische processen? Met name voor WO-studenten met een sterk kwantitatieve component in hun studie, zoals studenten econometrie, wiskunde en economie hebben wij verschillende mogelijkheden. Ook HBO- en WO studenten met name in de richting informatica en studenten in één van de sociale wetenschappen (sociologie, onderwijskunde, criminologie of politicologie) kunnen voor een stage- of afstudeeropdracht bij ons terecht.

Wij bieden niet alleen stage-opdrachten aan, maar staan ook open voor stage-verzoeken.
Wanneer je ons een open stageverzoek mailt onderzoeken wij de mogelijkheden voor een interessante en passende stage-opdracht.
Een overzicht van de aangeboden stage-vacatures vind je in de stage-vacaturebank. Behalve reguliere stages biedt het CBS regelmatig mogelijkheden voor afstudeeropdrachten en (promotie)onderzoeken.

Stuur jouw stageverzoek via Qompas met een CV en Motivatiebrief waarin je aangeeft in welke richting je een stage zoekt!

Karin van Kasteel, Adviseur Arbeidsmarktcommunicatie - recruiter bij CBS
Karin van Kasteel, Adviseur Arbeidsmarktcommunicatie
Stel je vraag via: