Stage – Campus Recruitment - September 2022

(Mee)werken om HEINEKEN als werkgever te promoten onder studenten en starters!

HEINEKEN Nederland zoekt joú!

Bij HEINEKEN kom je terecht in de wereld van bier, vakmanschap en horeca. Een omgeving vol ambacht, lekkere producten en veel gezelligheid. Waar het draait om het verbinden van mensen, want dat is al ruim 150 jaar ons vak.

De stage

Het recruitmentteam van HEINEKEN Nederland vormt de sleutel tussen de verschillende afdelingen, de kandidatenmarkt en onderwijsinstellingen.

Campus Recruitment richt zich specifiek op de doelgroep studenten en pas-afgestudeerden om jonge professionals kennis te laten maken met HEINEKEN Nederland. Het opzetten van wervingscampagnes voor stages en traineeships, het organiseren van inhousedagen en uiteindelijk zorgen voor de beste match zijn werkzaamheden die hierbij komen kijken.

Het is aan jou om talent te binden aan HEINEKEN Nederland. Dit ga je doen door:

 • Het onderhouden van contacten en het organiseren van events met verschillende studie- en studentenverenigingen;
 • Het organiseren van inhousedagen, selectiedagen en andere events voor toekomstige medewerkers;
 • Samen met de recruiters een nieuwe lichting stagiairs en/of trainees te werven, waar Inclusie & Diversiteit een belangrijke rol speelt;
 • De recruiters te ondersteunen bij Recruitment thema’s en projecten en de operationele werkzaamheden.

Tijdens jouw stage krijg je de ruimte om HEINEKEN als bedrijf te leren kennen, ook buiten de Recruitment-afdeling en HEINEKEN Nederland. We geven jou het vertrouwen en de vrijheid, zodat je als een echte recruiter te werk kunt gaan. We halen de buitenwereld graag naar binnen en daarom omarmen wij nieuwe, frisse ideeën met enthousiasme. Uiteraard altijd met de begeleiding die voor jou passend is.

De afdeling

Je zult stagelopen binnen het Campus Recruitment team van de Recruitment-afdeling. Samen met de andere recruiters en de HR Business Partners ga je werken aan de organisatiedoelen en -thema’s.

Het Campus Recruitment team bestaat uit twee medewerkers, waardoor jij écht onderdeel kan zijn van een hecht team die met verschillende mensen binnen (en buiten) de organisatie samenwerken.

De arbeidsvoorwaarden

 • Jouw startdatum is 1 september 2022;
 • De stage is een fulltime meewerkstage (40 uur per week);
 • De duur van de stage is 5 of 6 maanden;
 • Je staat ingeschreven bij een onderwijsinstelling;
 • Het is een meewerkstage, geen afstudeerstage;
 • Jouw standplaats is Leiden;
 • Je ontvangt een marktconforme stagevergoeding;
 • Je geniet van 2 vakantiedagen per maand (o.b.v. fulltime);
 • Als je geen ov-studentenproduct hebt, worden jouw kosten voor woon-werkverkeer volledig vergoed.

De werkplek

Vanaf de zomer 2020 zijn wij gevestigd in een gloednieuw pand in het centrum van Leiden, tegenover het Centraal Station. Ons groene kantoor versterkt de dynamiek en ontmoetingen en helpt je om goed en prettig (samen) te werken.

De start

Samen met een diverse groep stagiairs van verschillende afdelingen zul jij aan jouw stage bij HEINEKEN Nederland beginnen. Samen worden jullie wegwijs gemaakt en begeleid in je ontwikkeling. Door de gezamenlijke start zul je met elkaar optrekken en activiteiten ondernemen.

De unieke jij!

 • Je zit in de eindfase van je hbo- of wo-opleiding;
 • Het lijkt je leerzaam om eens een kijkje te nemen op de Campus Recruitment-afdeling;
 • Je vindt het leuk om creatieve ideeën om te zetten in concrete plannen op het gebied van werving & selectie;
 • Je bent assertief en krijgt energie van het samenwerken met verschillende mensen;

Interesse?

Wat leuk! Voor meer informatie over deze vacature of over de sollicitatieprocedure, kun je een mailtje sturen naar werkenbijheinekennederland@heineken.com. Je kunt natuurlijk ook gelijk solliciteren door te klikken op de “solliciteer nu” knop. Hierna vragen we je wat gegevens in te vullen, een korte motivatie voor de stage te schrijven en jouw meest recente CV te uploaden.

De organisatie

HEINEKEN Nederland is al meer dan 150 jaar marktleider. We hebben een familiegeschiedenis en Nederlands erfgoed waar we trots op zijn. Deze trots komt terug in ons ondernemerschap en nemen we mee in alles wat we doen en waar we komen. We zijn merkenbouwers en de onmisbare schakel tussen de brouwerijen en hét perfecte biertje bij mensen thuis of op het terras. Dit doen we met ruim 650 collega’s die werken binnen Sales, Marketing, Finance, Procurement, IT, Legal, Tax, Corporate Affairs en HR. Samen staan we voor onze kernwaarden: passie voor kwaliteit, genieten van het leven en respect voor mens en milieu. We pleiten altijd voor verantwoord alcoholgebruik, voelen ons nauw verbonden met de Nederlandse maatschappij en lokale gemeenschap en streven er voortdurend naar om onze impact op onze planeet te verbeteren.

Heb jij vragen over deze vacature? Mail dan naar het Campus Recruitment team via werkenbijheinekennederland@heineken.com

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

In september 2022 starten onze stages. Je kunt hiervoor solliciteren t/m 17 juni 2022.

 1. Solliciteer op jouw stage vacature en upload jouw CV en een korte motivatie
 2. Je ontvangt een reactie tussen 20 juni / 15 juli. Wanneer wij een match zien met jouw profiel word jij uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.
 3. Cheers, jij bent onze nieuwe stagiair!
Jessie Boot - recruiter bij HEINEKEN
Jessie Boot
Stel je vraag via: