Diemen | €350 per maand | 24 uur | Business Support & Administratie

Wil je een kijkje in de keuken nemen van alles rondom het werven en selecteren van het management en finance traineeship van Randstad Groep Nederland? Ben je daarnaast op zoek naar een afwisselende stage met veel vrijheid en waarbij je aanwezig bent op allerlei carrière-events? Lees dan snel verder!

Wat bieden we jou?

 • Je komt terecht in een hecht team dat plezier heeft met elkaar en in het werk wat ze doen.
 • Goede begeleiding met veel focus op persoonlijke ontwikkeling
 • Het opdoen van organisatorische ervaring
 • Veel leren op het gebied van solliciteren, werven, selecteren en HR
 • Marktconforme stagevergoeding van €350,- per maand
 • Reiskostenvergoeding

Wie ben jij?

 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • Beschikbaar vanaf september 2022 (eerder beginnen kan in overleg)
 • Minimaal 24u p/week
 • Proactief en organisatorisch sterk
 • Reisbereidheid naar ons hoofdkantoor in Diemen

Wat ga je doen?

De afdeling Talent Acquisition van Randstad Groep Nederland is verantwoordelijk voor alle in-, door- en uitstroom van eigen personeel binnen zowel Randstad, Tempo-Team als Yacht. Het specifieke onderdeel Campus Recruitment richt zich op de werving en selectie van onze management trainees en finance trainees. Voor de promotie van ons bedrijf en bijbehorende traineeships zijn we vertegenwoordigd op diverse evenementen, platforms en organiseren we zelf activiteiten. Daarbij kunnen we jouw inzet goed gebruiken!

En wat komt er verder kijken bij deze stage?

 • Jij helpt mee met de organisatie van de selectierondes van het traineeship en de wervingsevenementen, bijvoorbeeld de Business Course.
 • Je gaat naar carrière evenementen, zoals een inhousedag, gericht op studenten.
 • Je werkt mee aan de selectieprocedure voor het traineeship
 • Je zet doelgroep geschreven vacatures op onze ‘werken-bij’ kanalen (websites en social media)

Waar ga je werken?

Je komt te werken bij Randstad Groep Nederland, de grootste HR dienstverlener. Je werkt vanaf het hoofdkantoor in Diemen. Op de afdeling Talent Acquisition die bestaat uit zo’n 37 collega’s hangt een informele sfeer met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. We vinden het belangrijk dat jij als stagiair volledig meedraait in het bedrijf en je beste zelf wordt. Daarom is er veel vrijheid in het uitvoeren van je stage en denk je mee over verschillende thema’s. Dit doe je uiteraard samen met je directe collega Willemijn.

Bij deze stage leer je ontzettend veel over alles rondom de start van een loopbaan, handig voor je eigen toekomst. Daarnaast is het ook nog eens erg gezellig! We kijken ernaar uit om je te onmoeten. Solliciteer voor 1 augustus en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Nog vragen of meer weten? Neem dan contact op met huidig stagiaire Luna de Zoete via LinkedIn of mail: luna.de.zoete@randstadgroep.nl. Spreek je liever de campus recruiter? neem dan contact op met Willemijn Schroten via willemijn.schroten@nl.randstad.com.

Dit is wat huidige stagiair Luna de Zoete zegt over haar stage:

"Als stagiair campus recruitment werk je samen met de campus recruiter aan het werven van kandidaten voor het management en finance traineeship. Bijvoorbeeld door het organiseren van inhousedagen en online promoties op de social media kanalen van de externe partners. Daarnaast help je mee aan het opzetten van het selectietraject voor de traineeships. Hierbij organiseer je de selectiedagen (met in het bijzonder de jaarlijkse business course) en help je mee met het beoordelen van de assessments van de kandidaten. Hierdoor heb ik geleerd waar recruiters op letten bij sollicitaties en weet ik hoe ik mijn eigen skills kan inzetten tijdens een sollicitatiegesprek. Tijdens het werk heb je ook veel contact met trainees waardoor je veel leert over hun ervaringen en over de doorgroeimogelijkheden bij Randstad Groep Nederland. Wat ik het leukste vond aan mijn stage is dat ik veel verantwoordelijkheid kreeg, er ruimte is om je eigen interesses te onderzoeken en dat er veel aandacht was voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Zo had ik elke maand een 1-op-1 gesprek met de campus recruiter over mijn leer- en ontwikkeldoelen. Dit neem ik zeker mee in mijn toekomstige loopbaantraject!”

We geloven dat diverse teams van belang zijn voor ons als lerende organisatie die voorop wil blijven lopen in de wereld van werk. Want juist verschillen tussen mensen zorgen voor groei. Van collega's, klanten, kandidaten en daarmee van Randstad. Heb jij een uniek talent? We ontmoeten je graag.

Willemijn Schroten - Campus Recruiter - recruiter bij Randstad
Willemijn Schroten - Campus Recruiter
Stel je vraag via: