Vind jij een gezonde lifestyle ook zo belangrijk en wil jij tijdens je stage brede ervaring opdoen binnen marketing en communicatie? Start een uitdagende meewerkstage bij het marketingteam van a.s.r. Vitality!

Weet jij alles van de laatste trends op het gebied van social media? Dat komt goed uit voor deze Marketing & Communicatie Stage, want bij a.s.r. Vitality kan jij jouw creativiteit helemaal kwijt. Van campagnes maken, blogs schrijven tot het helpen bij het organiseren van onze (digitale) evenementen: binnen al deze activiteiten kan je aan de slag met je eigen ideeën. Je leert om te gaan met verantwoordelijkheid door zelf taken op te pakken en zelfstandig te werken. Ook leer je veel van je, waarmee je veel samenwerkt. Ben jij een aanpakker en leergierig? Dan is dit de ideale Marketing & Communicatie meewerkstage voor jou!

Dit ga je doen tijdens je Stage Marketing & Communicatie

  • meewerken aan de online marketing & communicatie van a.s.r. Vitality
  • online marketing campagnes opzetten, managen en optimaliseren
  • teksten voor product- en categoriepagina’s schrijven, zoals nieuwsbrieven en blogs
  • online nieuwsbrieven schrijven

Je bent de perfecte match, want jij

  • volgt een hbo-opleiding Hotel Management, Commerciële Economie, Communicatie of Digitale Media en Communicatie
  • werkt graag zelfstandig en je bent een aanpakker
  • bent gemotiveerd, communicatief sterk, creatief en vooral enthousiast!

Hier ga je werken tijdens je Stage Marketing & Communicatie
De afdeling a.s.r. Vitality bestaat uit zo’n 40 collega’s. Er is veel aandacht voor verbinding en gezelligheid. Zo praten we wekelijks bij in onze Marketing stand-ups, gaan we de strijd aan met online escape rooms en kletsen we bij met een andere collega tijdens een digitaal random koffiemomentje. Tijdens deze meewerkstage versterk je het team Marketing a.s.r. Vitality, dat bestaat uit 5 marketeers. Elke marketeer heeft een eigen expertise en verantwoordelijkheden. Het gaat om een meewerkstage voor een periode van minimaal 5 maanden vanaf eind augustus 2022, voor 4 of 5 dagen in de week.

Lees meer over a.s.r.

Dit bieden we je
Behalve een mooie stagevergoeding van € 400,- op basis van 5 dagen per week, krijg je een goede begeleiding van een enthousiast team van communicatieadviseurs. We vinden het belangrijk om te weten wie jij bent, wat jouw talenten zijn en wat jou drijft. Daarnaast zorgen we voor de juiste omgeving om je talenten te ontdekken, nieuwe vaardigheden te leren en jezelf te ontwikkelen. Zo creëren we samen jouw stageavontuur.

Wie zijn wij?
a.s.r. behoort tot de top 3 verzekeraars van Nederland. Wij staan genoteerd aan Euronext Amsterdam en zijn opgenomen in de AEX. Via onze merken a.s.r., Ditzo, Europeesche Verzekeringen, Ardanta en Loyalis bieden we producten en diensten aan op het gebied van verzekeren, pensioenen en hypotheken voor consumenten en MKB. Daarnaast zijn we actief als vermogensbeheerder en belegger via a.s.r. real estate en a.s.r. vermogensbeheer. Duurzaam ondernemen is voor ons vanzelfsprekend: als verzekeraar, belegger, werkgever én betrokken deelnemer aan de samenleving zoeken we steeds naar een goede balans tussen mens, maatschappij en milieu. Bij a.s.r. werken ruim 4000 medewerkers.

Solliciteer op deze Marketing stage
Enthousiast geworden? Reageer via de button ‘solliciteer'. Bij a.s.r. geloven we dat verschillen ons samen sterker en beter maken. We staan voor gelijke carrièrekansen voor iedereen. Waar je ook vandaan komt, wat je gender, leeftijd of geaardheid is en of je wel of geen arbeidsbeperking hebt. Voor ons tellen alleen je kwaliteiten. Daarom vinden we het prima als jij in jouw cv geen geboortedatum en geboorteplaats opneemt.

Neem bij inhoudelijke vragen contact op met Liselore Hunfeld (stagebeleider): 06-10411271 / liselore.hunfeld@asr.nl. Vragen over het proces kun je stellen aan Nicole Verkaik (recruitment assistent): 06-83649883 / nicole.verkaik@asr.nl.

Graag ontvangen we jouw sollicitatie uiterlijk 4 april.

Wij werken op een prettige manier samen met een aantal preferred suppliers. Acquisitie door werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureaus wordt daarom niet op prijs gesteld.

Xaressa van Berkel - recruiter bij a.s.r.
Xaressa van Berkel
Stel je vraag via: