Werkgebied: Legal, Geografie, Organisatie en Management
Functie: Stagiair-Afstudeerder
Regio: Drenthe, Overijssel, Gelderland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant
Locatie: Deventer, Oosterhout

'Leergierig en ambitieus? Op zoek naar een kans om jezelf binnen je vakgebied te ontwikkelen? Deze stage- afstudeeropdracht Omgevingswet is een verrijking voor jezelf en wellicht een mooie start van je carriere bij Antea Group.'

Dit is jouw uitdaging
Vorig jaar hebben drie studenten voor Antea Group een afstudeeronderzoek naar de aspecten en mogelijkheden van de Omgevingswet gedaan. Onderzoekonderwerpen waren: uitnodigingsplanologie, toepassen van de Elverding-principes (procesversnelling) en uitnodigingsplanologie versus krimp. In juni worden hun resultaten gepresenteerd aan het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. Antea Group wil graag een vervolg geven aan deze onderzoeken. We zoeken daarom vier afstudeerders die onderzoek gaan doen naar het terugdringen van de onderzoekslasten op basis van de Omgevingswet en naar twee nieuwe instrumenten binnen de Omgevingswet: de Omgevingsvisie en het Omgevingsplan. Binnen Antea Group krijg je begeleiding van een van de leden van ons kernteam Omgevingswet.

Wat vragen we van jou?
In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze opdracht in aanmerking te komen, zoeken we naar vier enthousiaste en leergierige universitaire afstudeerders die:

  • (technische) bedrijfskunde, planologie of rechten studeren
  • in staat zijn om zelfstandig te werken
  • het leuk vinden om in een (multidisciplinair) projectteam samen te werken
  • communicatief sterk zijn en over goede sociale vaardigheden beschikken
  • om kunnen gaan met niet-gedefinieerde problemen met ontoereikende informatie en toch tot creatieve en werkbare oplossingen te komen
  • die goed kunnen plannen en organiseren

Werken bij Antea Group
Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Over Antea Group
Als onafhankelijk advies- en ingenieursbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Vanuit onze disciplines Ruimte en Milieu zijn we nauw betrokken bij de ontwikkeling van Omgevingswet. We hebben een kernteam opgericht dat intensief werkt aan opdrachten en onderzoeken in relatie tot de nieuwe Omgevingswet.

Antea Group
Understandig today. Improving tomorrow.

Interesse
Laat ons in een motivatiebrief en cv weten wat je te bieden hebt en wat je ambities zijn. Je kunt op deze functie reageren tot en met 22 juni. Op basis van de sollicitaties wordt een voorselectie gemaakt en wordt een aantal kandidaten uitgenodigd om deel te nemen aan een selectieochtend op vrijdag 4 juli. Hou hier alvast rekening mee in je agenda.

Meer informatie:
Neem contact op met Ester Turubassa, telefoonnummer (0570) 50 13 74.