Werk waar je écht iets van leert? Alle mogelijkheden om jezelf vakinhoudelijk te ontwikkelen? Oranjewoud daagt je uit!

Wat ga je doen?

Tijdens je stage werk je mee aan het maken beheerplannen voor gemeentes en andere opdrachtgevers. Je kunt een belangrijke bijdragen leveren aan het opstellen van jaar- en meerjarenplannen en begrotingen voor onze klanten. Bovendien mag je kwaliteitsinspecties uitvoeren op locatie bij de klant. Tijdens je stage zal je werken met geavanceerde beheersoftware GBI 6 waardoor je in korte tijd een compleet beeld krijgt van de diverse facetten van het beheer van de openbare ruimte.

Wat biedt Oranjewoud?

Oranjewoud is een moderne organisatie die vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan. We stellen je met een persoonlijk ontwikkelingsplan in staat om je kennis en vaardigheden te vergroten. Oranjewoud ziet de stage of je afstudeerplek als een prima gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Deze kennismaking kan daarom een mooie start zijn van jouw carrière bij Oranjewoud. Uiteraard bieden we een stagevergoeding.

Wat vragen we van jou?

- Je studeert HBO Civiele Techniek;

- je hebt duidelijke affiniteit met ICT;

- je bent pro-actief en kunt zelfstandig werken;

- je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden;

- je bent leergierig en staat open voor input vanuit je omgeving.

Jouw werkomgeving

Als één van de grootste onafhankelijke advies- en ingenieursbureaus is Oranjewoud actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Ruimtelijk Beheer is hier één van. Wij adviseren gemeenten, provincies en waterschappen bij leefbaarheidsvraagstukken en het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Van wegen tot groen, van kunstwerken tot riolering; we leveren niet alleen innovatieve, doelgerichte oplossingen, maar ook transparante beheersystemen. Meer informatie vind je ook op http://www.oranjewoud.nl/thema/beheer-en-data. Vanaf 1 januari heeft Oranjewoud een nieuwe naam: Antea Group. Ook hierover vind je meer informatie op www.oranjewoud.nl

Interesse?

Een sollicitatie kun je insturen via www.creeerjeeigenwereld.nl of www.oranjewoud.nl. Laat ons in een motivatiebrief en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt.

Meer informatie?

Neem contact op met Wiepie van der Meulen, telefoonnummer (0513) 63 42 48.